Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

jestem przekonany ze tego nie przejesz i nie przepijesz :)

Masz racje nikt nie jest wstanie zjeść i wypić za tyle jeżeli sam to sobie zrobi, ale jak już ktoś ci to ma zrobić i podać to inna sprawa.

Człowiek to jest głupi po co chodzić do restauracji :( jak za ta samą kasę co w knajpie na żarcie wydam to w domu ze 3 dni będę jadł :)

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi odpowiadała by impreza w plenerze, jedzenie i alko we własnym zakresie, a spanie może i mieć jakiś standard, ale jak wszyscy wiemy nocleg= walniecie się do łóżka o 6-7 rano na 2-3 godzinki także nie ma co wybrzydzać :)

Mi by się natomiast spodobała atrakcja w postaci zespołowego grania w paintball :( są pewnie ekipy z łodzi które organizują takie imprezy plenerowe, więc może warto by o tym pomyśleć :)

Pozdrowionka :)

> Masz racje nikt nie jest wstanie zjeść i wypić za tyle jeżeli sam to sobie zrobi, ale jak już ktoś ci to ma zrobić i podać to inna sprawa.

Do gardła alkohol też będą wlewać? O! i najlepiej by jeszcze rozmawiali za nas, będzie wypas ;-)

Ja rezerwuje miejsce przy grillu, Adek, Ala będzie?

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

na codzień siedze przed kompem i widze logo G, dlatego może na party nie będę musiał go oglądać? proponuję powtorkę z rozrywki z 2k8 ewentualnie wyższy standard noclegów mimo, ze i tak był bardzo wysoki :):D i będzie git

to są prawdziwe warsztaty https://www.seoparty.net/uploads/image/gall...ty2k7__0016.jpg

logo.jpg

Najskuteczniejszy Marketing Internetowy - 0 801 011 687

www.semdigital.pl - Reklama w Internecie

Chwila prawdy: szkoda, że na siłę bujacie się po tych pipidówach w okolicy Łodzi, gdzie, no Michał wiesz, muszę to powiedzieć, ch***ia (wiesz o co chodzi :) intonacje znasz) jest ;) Termin mam raczej wolny więc jak nic nie wypadnie to i tak będę czy to będzie cesarka, dzierżążna czy inna. Impreza to impreza, jak tylko można, to się jedzie ;)

Nie mniej w Polsce jest tyle fajnych miejsc, szkoda, że impreza nie wędruje po kraju zaliczając różne ciekawe krainy. Że tak powiem, inne branże są w tym temacie bardziej elastyczne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności