Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no teraz to fakt, może być bardzo ciężko.

a dojazd? eeeee, za dużo marudzenia z tym dojazdem. raz lepiej, raz gorzej :) Jak dla mnie może być nawet na Gran Canarii ;P

Mirek: masz rację - ch...ia :) Może na przyszły rok pomyślimy o jakiejś egzotycznej polskiej krainie.

W tym roku wyszło jak wyszło. Słuchaliśmy narzekania na warunki w zeszłym roku i sugestii, że na pewno każdego stać na wydanie kilkuset złotych na imprezę i organizowaliśmy na nieco wyższym poziomie. Okazało się jednak inaczej, co widać po ankiecie.

Impreza odbędzie się w Cesarce, tam gdzie w zeszłym roku. Dzisiaj postaram się uaktualnić stronę ale w międzyczasie dla przypomnienia podaje adres zeszłorocznej - https://www.seoparty2k8.com/

Warunki są takie same jak były. Ceny domków czy pokoi się nie zmieniły.

Już jest późno jak na załatwianie noclegów, szczególnie że impreza odbędzie się w samym środku wakacji.

Uwaga: Najpóźniej do 10 lipca trzeba wykupić nocleg. Później już może nie być miejsc.

Jeżeli chodzi o paintball to może to zorganizować zewnętrzna firma. Bardzo fajnie byłoby urządzić taką imprezę w lesie w Cesarce.

Koszt: 100 kulek - 70zł.

Wydaje mi się, że 300 jak się wykupi po 300 kulek to już można się dobrze pobawić, czyli 210zł od osoby. Ja się na to piszę, jeśli znajdzie się 15 chętnych osób to zamawiamy.

Mirek: masz rację - ch...ia :) Może na przyszły rok pomyślimy o jakiejś egzotycznej polskiej krainie.

W tym roku wyszło jak wyszło. Słuchaliśmy narzekania na warunki w zeszłym roku i sugestii, że na pewno każdego stać na wydanie kilkuset złotych na imprezę i organizowaliśmy na nieco wyższym poziomie. Okazało się jednak inaczej, co widać po ankiecie.

Nie, to nie tak. Ta ankieta była zła (moim zdaniem). To było coś w stylu: zagłosuje na kogokolwiek, byle nie kaczyńskiego :( Po prostu z jednej strony było: nic interesującego i płaćcie za catering jak za zboże, a z drugiej "pajonki" w cesarce za miskę ryżu ;) No to przy takiej ankiecie wyniki były do przewidzenia. Po prostu te ośrodki nie dają możliwości wyboru i spada się z jednej skrajności w drugą.

Warunki są takie same jak były. Ceny domków czy pokoi się nie zmieniły.

Już jest późno jak na załatwianie noclegów, szczególnie że impreza odbędzie się w samym środku wakacji.

Uwaga: Najpóźniej do 10 lipca trzeba wykupić nocleg. Później już może nie być miejsc.

Pani juz tam się ogarnęła przez ten rok? ;D

Jeżeli chodzi o paintball to może to zorganizować zewnętrzna firma. Bardzo fajnie byłoby urządzić taką imprezę w lesie w Cesarce.

Koszt: 100 kulek - 70zł.

Wydaje mi się, że 300 jak się wykupi po 300 kulek to już można się dobrze pobawić, czyli 210zł od osoby. Ja się na to piszę, jeśli znajdzie się 15 chętnych osób to zamawiamy.

nie znam się na tym (intru, gdzie jesteś?), ale w tej cenie są te wszystkie szmaty, kaski, fujarki ;) etc?

Ja jestem ZA, mnie można dopisać do sił zła :P

Nie, to nie tak. Ta ankieta była zła (moim zdaniem).

Było, mija .... NIe ma już o czym pisać. Teraz się szykujmy na

Ja jestem ZA, mnie można dopisać do sił zła

W cenie jest cały sprzęt łącznie z fujarkami, kaskami i szmatami, tylko musi być odpowiednio dużo osób, żeby opłacało im się przyjechać.

Na razie mamy już 6 osób do paintballa. Potrzeba jeszcze 9 i walczymy,,,,

Nie, to nie tak. Ta ankieta była zła (moim zdaniem).

Było, mija .... NIe ma już o czym pisać. Teraz się szykujmy na

Ja jestem ZA, mnie można dopisać do sił zła

W cenie jest cały sprzęt łącznie z fujarkami, kaskami i szmatami, tylko musi być odpowiednio dużo osób, żeby opłacało im się przyjechać.

Na razie mamy już 6 osób do paintballa. Potrzeba jeszcze 9 i walczymy,,,,

pod paintballem podpisuje sie nogami i rekoma :-)

chociaz ceny jak na lodz dziwne - myslalem ze juz standardem jest 30-50 za wypożyczenie sprzętu + 5-10gr za kulke.

(w razie czego mam namiary na dwie firmy - wszystko bylo super)

za ta cene w lodzi to bedzie z laserkami: https://www.imprezyfirmowe.pl/pl/p_118.htm

anyway, nie wiem na czym stanęło gdzie i za ile ale i tak bede :)

Nie mogę się doczekać soczystych dyskusji :(

za ta cene w lodzi to bedzie z laserkami: https://www.imprezyfirmowe.pl/pl/p_118.htm

Sobiesiu, że tak powiem zaj...ste. Za 3000zł możemy się nawalać do 5 godzin. Wypas!

Z tego co widzę to 10 osób chętnych już jest. W takim przypadku to wychodzi po 300zł na głowę, czyli luzik. Mam nadzieję, że jeszcze więcej osób się zbierze i zamawiamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności