Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam wszystkich.

Pan Radek sobierajski poprosił nas o ferte zorganizowania wojny paintballowej.

Proponujemy:

wypożyczenie sprzętu + pakiet startowy 250 kulek - 80 zł.

Dokupienie kulek - 12 zł/100szt.

Po dogadaniu szczegółów możemy zorganizować grilla i dodać do walki materiały pirotechniczne.

Z całej zabawy dostępne dla wszystkich będzie galeria zdjęć.

Pozdrawiam

Rafał Gluza

Paintball Splat

kom. 667 444 778

info@paintballsplat.pl

to trochę słabe, nie ma latających kulek i prawdziwych trafień tylko jakieś systemy powiadamiania o trafieniach laserowych i inne kosmosy :)

jejejeje fajne, nie latasz uje*ny farbą ;)

Impreza odbędzie się w Cesarce, tam gdzie w zeszłym roku. Dzisiaj postaram się uaktualnić stronę ale w międzyczasie dla przypomnienia podaje adres zeszłorocznej - https://www.seoparty2k8.com/

Warunki są takie same jak były. Ceny domków czy pokoi się nie zmieniły.

Już jest późno jak na załatwianie noclegów, szczególnie że impreza odbędzie się w samym środku wakacji.

Uwaga: Najpóźniej do 10 lipca trzeba wykupić nocleg. Później już może nie być miejsc.

michal jak juz bedzie 100% ta cesarka daj znac, bo bedzie trzeba robic rezerwacje, a tam z tego co sie orientuje trzeba wpłacac z gory

Strona https://www.seoparty2k9.com/ już została zaktualizowana.

Rezerwacje róbcie w ośrodku już teraz!!!

Po zrobieniu rezerwacji zarejestrujcie się na stronie.

Jeżeli chodzi o paintball to jeszcze trochę podyskutujemy i wybierzemy to co większości będzie odpowiadało. Ja osobiście nie mam problemu ze schodzeniem z pola uj...any farbą, ale na laserwowym też się kiedyś świetnie bawiłem, więc mi jest obojętnie.

No to do zobaczenia w piątek :D. Będę z Agatą, noclegu nie rezerwuję bo nie dam rady wytrzymać kolejnej nocy w tym domku. Dlatego znajdę sobie jakiś hotel w okolicy. Zgłoszenie na stronie wysłane :pytajnik:

przeczytajcie to jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości gdzie się spotykamy :) warto przeczytać ten opis https://www.eholiday.pl/noclegi-tj0304.html

doskonałe jest stwierdzenie "basen kąpielowy o wymiarach olimpijskich" ... "niezapomniane chwile, miłą obsługę, pyszną kuchnię,"

a w udogodnieniach dla gości mają:

- internet

- kort tenisowy

- łazienka B)

- room servis ;) (zaraz zdechnę ze śmiechu)

- solarium

czyżby tam się aż tyle zmieniło - woooow teraz to nabrałem ochoty żeby tam pojechać :)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH i do zobaczenia

Właśnie próbuję zrobić rezerwację, ale nie jest to takie proste jakby mogło się wydawać. Po pierwsze pod numerem podanym na stronie +48 603 532 009 odzywa się jakaś kobieta, która twierdzi, że sprawami rezerwacji się nie zajmuje i podaje numer do recepcji 42 7198201.

Próbując dodzwonić się na stacjonarny dostaję jedynie informację, że abonent jest poza zasięgiem sieci. E-mail na cesarka@cesarka.pl wysłałem w piątek, ale przy takiej organizacji nawet nie liczę na to, że dostanę jakąkolwiek odpowiedź. :D Nic tam, będę próbował wdzwonić się na stacjonarny.

Ja się natomiast dodzwoniłem ale i usłyszałem informację, że hasło "Seo Party" to gościu pierwszy raz w życiu słyszy a dwa, że ma większość domków zarezerwowanych przez jakąś firmę ( ~ 250 osób.. ) - w sumie to nie mówię, bo pewnie można by się z nimi zintegrować natomiast czy będzie dla nas miejsce? Po więcej szczegółów odnośnie miejsc etc mam dzwonić jutrem...

Pozdrawiam

Robert

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności