Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Zostałem bardzo mile zaskoczony - jednak odpowiedzieli na mój e-mail. Wynikało by też z tego, że domki trzyosobowe są jeszcze wolne bo właśnie o taki domek pytałem.

Proszę o dokonanie przelewu na konto firmowe podane na str.int.

Przelew Bankowy jest potwierdzeniem.

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie a kiedy najpóźniej bedzie mozna sie dowiedziec o godzinie startu painballa? Musze dopiąć pewne sprawy z przyjazdem innych osób do mnie i to jakos poustawiać .

A chcielibysmy uczestniczyć w tej zabawie

dzieki

adek

Czyli widzę paintball to dobra propozycja :))

Ta oferta :

Proponujemy:

wypożyczenie sprzętu + pakiet startowy 250 kulek - 80 zł.

Dokupienie kulek - 12 zł/100szt.

Po dogadaniu szczegółów możemy zorganizować grilla i dodać do walki materiały pirotechniczne.

Z całej zabawy dostępne dla wszystkich będzie galeria zdjęć.

Jest bardzo dobra i konkurencyjna!

Lece rezerwować i się rejestrować :rotfl:

Wędrowiec, zawsze można dojechać do Łodzi, z Łodzi PKS do Strykowa i ze Strychowa do Cesarki piechotką. ;)

Pokój zarezerwowany, podobno wszyscy biorą miejscówki w "hotelu" (jak dla mnie to jakiś PRL'owski pawilon ;-))

Też mi powiedziano, że wszyscy podobno biorą pokoje w pawilonie, ale pomimo to skusiłem się na domek. Ostatnim razem jak miałem pokój w pawilonie to bałem się skorzystać z prysznica. Może łazienki w domkach będą w nieco lepszym stanie.

Ostatnim razem jak miałem pokój w pawilonie to bałem się skorzystać z prysznica. Może łazienki w domkach będą w nieco lepszym stanie.

;):shout: patrzcie go marzyciel nam się trafił :)

Dawno się tak nie uśmiałem

Dojechać tez można do Koluszek do Czachy a później się pomyśli :)

Jak będe jechał to z żoną więc wycieczki piesze odpadają ;) rok temu domki przeżyła więc warunki nie są aż takie straszne :)

Luq ustalę z nią dziś - jutro czy w ogóle jedziemy i się będę odzywał.

Czacha: tego by chyba małżonka by mi pewnie nie darowała - znając życie by się skończyło na 3 dniowej posiadówie przy wódzie/browarze :shout:

dymna.jpg

Ostatnim razem jak miałem pokój w pawilonie to bałem się skorzystać z prysznica. Może łazienki w domkach będą w nieco lepszym stanie.

;):shout: patrzcie go marzyciel nam się trafił :)

Dawno się tak nie uśmiałem

Okey, nie będę przygotowywał się na nic lepszego niż to co widziałem w pawilonie. :) Mam jedynie nadzieję, że atmosfera imprezy i tym razem nadrobi kiepskie warunki panujące w ośrodku w Cesarce. :)

Ja prawdopodobnie będę jechał z wawy samochodem na całe 3 dni. BTW szukam współlokatorów do domku (w "hotelu" byłem rok temu i zdecydowanie odradzam)

LUQ dzięki za info ;) , już zmieniłem rezerwację na domek ... :-)

@Adek - może zrób to samo, póki są miejscówki !? :-)

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności