Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

yataman, jez: jeszcze Was nie widzę na liście uczestników, a chyba powinienem :jezyk1:

Jeżeli chodzi o paintball to w poniedziałek będę załatwiał. Wydaje mi się (po rozmowie z Sobiesiem), że lepszym wyborem będzie laserowy paintball. A powodem tego jest pogoda, która może być bardzo nieprzyjazna tradycyjnemu paintballowi.

Chyba nie chciało by mi się biegać przez parę godzin w stroju i zaparowanej masce przy temperaturze 30 stopni.

Na 26 zarejestrowanych uczestników 13 zaznaczyło pole paintball, tak więc na pewno warto będzie to zorganizować.

Sporo osób, które jadą jeszcze się nie zarejestrowała na stronie, więc też będzie nas więcej.

Ci co są jeszcze chętni na imprezę a nie wykupili noclegów to pamiętajcie, że do 10 lipca najpóźniej można wkupić miejsce w Cesarce.

Aaa, już wiem. Teraz pojawiło się "Dziękujemy za rejestrację" i mail, czyli wcześniej ten formularz był fakeowy ;)

Jeż, w sensie Ty jesteś ukrytą gwiazdą wieczoru? Taniec jeży nad ogniskiem?

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności