Skocz do zawartości

Czy warto - modyfikacja dla botów

S3ntin3l

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy warto napisać moduł do strony, który specjalnie dla botów przerabia stronę wyróżniając słowa kluczowe, powiększając czcionkę, dodaje nagłówki ze słowami kluczowymi h1,h2 itp. ? Coś takiego widziałem na phpbb3, lecz nie wiem czy warto coś takiego wprowadzać oraz czy jest to dozwolone?

Jeżeli taka technika będzie stosowana na większą skalę to prędzej czy później google (i inni) dostosuje algorytm i zacznie za to karać (pozytywna wizja jest taka, że po prostu nie zwróci uwagi) !!!

Można by coś takiego zastosować, ale tak jak pisze KNS nie na stronie firmowej, jak już na zapleczu na którym Ci nie bardzo zależy :lol:

Może nawet jako test tych wszystkich <hX>, <strong>, itd. !!!

Pozdrawiam B)

H1, itp to normalka stylami zmniejszasz później (tylko z umiarem wszystko i w temacie strony) a co do ruskich. Z tego co wiem Ruscy nie bazują na Google, ale tu są ludzie ze wschodu to mogą coś powiedzieć

Rosjanie Panowie !Rosjanie!. Ja na przykład nie chciałbym, żeby na mnie mówiono polaczek ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności