Skocz do zawartości

kupony adwords

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
U mnie nie byl kupiony a dostalem gratis na swoje polskie konto w Analitycs (byl tylko mail po niemiecku i wartosc kuponu 100 euro). Czyli wychodzi na to ze to blokada i nalezy odzyskac wyslane kilknascie euro.. no szkoda.

Może po prostu napisz do supportu zamiast gdybać:D Od nich trzymasz jasną informację.

Wczoraj

Drodzy Państwo,

Dziękujemy za wiadomość. Jak rozumiemy, są Państwo zaniepokojeni niewyświetlaniem reklamy.

Państwa konto jest w trakcie sprawdzania, co może być powodem wystąpienia zgłoszonego problemu. Okresowo sprawdzamy konta pod kątem bezpieczeństwa oraz w celu zweryfikowania informacji rozliczeniowych. Wybrana przez Państwa waluta nie ma w tym wypadku znaczenia - rozliczenia w euro można prowadzić za reklamę również w Polsce.

Skontaktuję się z zespołem specjalistów w sprawie stanu sprawdzania i wkrótce przekażę Państwu informacje na ten temat. Dziękujemy za cierpliwość. W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości prosimy o wejście na stronę naszego Centrum Pomocy https://adwords.google.com/support/?hl=pl.

dzis :) :)

Po sprawdzeniu Państwa konta stwierdziliśmy, że konta Google AdWords nie spełniają naszych Warunków korzystania z usługi. W związku z tym konta zostały zawieszone, a Państwa reklamy nie będą już wyświetlane w Google.

Nasze Warunki korzystania z usługi są dostępne na stronie https://adwords.google.pl/select/tsandcsfinder. Dziękujemy za współpracę.

Reklamy normalnej strony na zwykel slowa kluczowe - reklama mydel, olejkow i balsamow.

Poszdl wniosek o zwrot, szkoda tylko tego kuponu n 100 ojro :)

Google rozdaje kody ^_^

Dziś przyszedł ładny list z Google, że dziękują za korzystanie z AdSense i przy okazji podsyłają kupon na 200zł do AdWords:)

(jak ktos chętny to mam juz 2 x 200zł - chętnie odsprzedam, bo i tak nie skorzystam) (:

każdy to dostaje ? Bo ja jak na razie jeszcze nie dostałem

Ja wlasnie aktywowalem nowe konto adwords i ten kod promocyjny (200pln) i mam pytanie, czy musze wplacic te 20pln za aktywacje konta czy jak? bo niby odjelo mi czyli saldo wynosi 180pln a i tak widnieje napis ze niemoge "uaktywnic" zadnej kampani wlasnie z powodu tej kwoty naleznej przy aktywacji.

Zależy jaką formę płatności wybierzesz. Jeśli przedpłatę na konto to aby aktywować je musisz wpłacić 40 zł. Jeśli będziesz korzystał z karty kredytowej czyli płatność z dołu to po wpisaniu numeru karty i zaakceptowaniu jej konto zostanie uruchomione, a opłata aktywacyjna zostanie pobrana z karty...chyba, że zatrzymasz kampanię przed kwotą 180 zł wówczas nie poniesiesz opłaty aktywacyjnej:)

Jeśli przedpłatę na konto to aby aktywować je musisz wpłacić 40 zł.

Jaki tytuł wpłaty nadać?

"Płatność dla Google za usługi reklamowe AdWords. ID klienta zewnętrznego to 1049727xxx" ?

Naturalne plastry drewna / rustykalne dekoracje weselne / unikalne księgi gości weselnych - https://plastry-drewna.pl

Sprawdź sam!

Kod promocyjny może zostać użyty tylko na kontach AdWords w ciągu 14 dni od ich założenia. Kupon można wykorzystać na reklamy AdWords. Każdemu klientowi przysługuje jeden kod promocyjny.

Komentarz nie potrzebny ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności