Skocz do zawartości

Podstrona wypadła z indexu - filtr?

mwrona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio pozycjonuję swoją stronę na pewną frazę, a dokładnie jedną z jej podstron.

Dzisiaj sprawdzając pozycję strony okazuje się, że pozycjonowana podstrona wypadła z indeksu

Czy to może być filtr? a może po prostu jakieś chwilowe zawirowanie googla?

Czekam na odpowiedzi

Po pierwsze primo - jeden dzień nic Ci nie powie, wszystko co jest związane z pozycjonowaniem wymaga czasu i cierpliwości !!!

Miałem kiedyś taką sytuację, że cały serwis mi wyleciał z indexu google, ale pod koniec dnia wrócił i to na lepsze pozycje :lol:

Po drugie primo - nie znam nikogo z PiO z licencją na użytkowanie kryształowej kuli czy wróżenia z fusów, więc następnym razem jak chcesz uzyskać sensowną i rzetelną odpowiedź podaj adres strony !!!

Po trzecie primo ultimo - Pozdrawiam B)

mi dziś wypadła główna, odczekam kilka dni i potem bede siac panike ;)

edit: moja głowna na www.domena.pl daje wyniki i mapke linkow wiec pewnie tylko chwilowy zamęt w G

Grim: w stopce masz link bez i z www i obie strony pozycjonuesz ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności