Skocz do zawartości

Ocena designu dla firmy taksówkarskiej

Dzidek794

Rekomendowane odpowiedzi

Ten szary gradient skopany, moze to wina kompresji ? A WYSOKOSC strony bedzie zawsze taka sama? Jak nie to bedziesz mial niezly opier... od kodera za te zolte prostokaty !!!

A co do taksowki - ooosstro skopany fotomontaż przypomina mi "dzieła" z tej strony www: https://backup.fml.com.pl/fml.php/pid_galeria_id_31.html

Fajny projekt, co do cięcia, nie powinno być problemów jednak !!!

wg mnie troszkę dziwnie wygląda to rozmycie w tle, ponieważ zbyt szybko się kończy i sprawia wrażenie "urwanego"

tylko jak wyglądałaby podstrona z większą ilością treści? bo tutaj jest bardzo mało, chyba, że tyle ma być...

Ten szary gradient skopany, moze to wina kompresji ? A WYSOKOSC strony bedzie zawsze taka sama? Jak nie to bedziesz mial niezly opier... od kodera za te zolte prostokaty !!!

...[/url]

mnie tam bardziej martwią te trapezy. gdyby je poprzesuwać o kilka centymetrów to jeszcze by uszło, ale tak to nie wiem, może jakiś pro by to na tabelkach zrobił, bo na divach ja osobiście tego nie widzę. poza tym nie jestem zwolennikiem obrazków tekstowych. napisy do menu, nagłówki wszystko powinno być w htmlu, a nie w .jpg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności