Skocz do zawartości

Zniknęło troszkę dolarów z adsense

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko jest dobrze Panowie ;)

Od ostatniej płatności - faktycznie, zawsze było wyświetlane że miesiąc aktualny + cały poprzedni (czyli ten za który wypłata będzie w aktualnym).

Teraz zmienili, że wyświetlają jedynie od dnia ostatniej płatności. (czyli praktycznie cały miesiąc poprzedni mniej)

W raportach zaawansowanych salda za konkretne miesiące się zgadzają, więc chyba wszystko gra :P

Witam,

ja zważyłem to wczoraj i o dziwo raz było za mało 30 usd za chwile logowałem się i było tyle co powinno .

Od dziś rana jest tylko kwota pomniejszona o 30 usd.Właśnie w tej sprawie wszedłem na forum żeby wątek założyć :)

Pozdrawiam.

Mikołaj daj znać do odpowiedzą. Moim zdaniem trzeba sprawdzać wchodząc w zaawansowane raporty i zaznaczając 1 maj do 21 czerwca i wyś prawdziwy jeszcze nie wypłacony zarobek.

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

https://www.google.com/support/forum/p/AdSe...ec99f&hl=pl

Ludzie są mocno wkurwieni. Mnie w ten sposób ubyło 100$. Ciekawe jak to będzie przy przelewie...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

U mnie od ostatniej platnosci tez nie ma calej sumy

Ale patrzac saldo za maj i czerwiec wszystko sie zgadza, po z sumowaniu obu takze wiec nie jest zle, pewnie wszystko wroci do normy nie dlugo, albo jest tak jak wyzej pisze typek, ze inaczej teraz to jest pokazywana ta opcja 'od ostatniej platnosci'. :)

Ale brak kontaktu dla mnie to jeden wielki skandal. Rozumiem, że może nie chcieli maili "czemu moja strona spadła w wynikach", ale jakby na to nie patrzeć, userzy z adwords/adsense to ich partnerzy biznesowi, dzięki którym zarabiają. Totalna ignorancja godna monopolisty, któremu wszystko wolno :/

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

W AK na pewno lepiej nie wyjdziesz :) Po pierwsze gorsza klikalność (gorzej dopasowana treść reklam do treści strony), po drugie mniejsze stawki - chyba że masz miliony odwiedzin i wynegocjujesz dobry % (to spory plus w porownaniu do GA).

Oni po prostu rozumieją dosłownie tekst od ostatniej płatności. Bo przykładowo jak przelew był wykonany 27 maja, to ten raport nie obejmuje okresu 1-26 maj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności