Skocz do zawartości

Zniknęło troszkę dolarów z adsense

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam zawsze sprawdzam zarobki klikając na:

Ten miesiąc, wg dni

;)

I jak widzę kasa jest ok :)

Po pierwsze gorsza klikalność (gorzej dopasowana treść reklam do treści strony),
A tu się nie zgodzę :) W AK klikalność jest zwykle porównywalna a niekiedy większa niż w AS z uwagi na to że jest więcej "przypadkowych kliknięć". Reklamy AK mają strefe klikalności na całej powierzchni reklamy a AS aktualnie jedynie tam gdzie są linki.
po drugie mniejsze stawki -
A tu masz racje ;) Aktualnie przeniosłem się z AK do AS z uwagi na stawki...

W pierwszych dniach AK bardzo ładnie się zapowiadało tyle że po paru dniach stawki spadłu o polowe więc bardziej opłacało mi się wrzucić AS...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli stawiasz na przypadkowe kliknięcia, to ok. U mnie świadomość jest spora i ludzie na stronie o mercedesach nie klikną na krem do twarzy nawet przypadkiem :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Wprowadzili podatek od AS :)

U mnie również znikła kasa jak by za maj.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Na forum angielskojęzycznym są podobne posty alarmujące o zniknięciu kasy :)

Zapewne jutro wszystko wróci do normy, pewnie znowu jakieś "kliknięcie" pracownika "pana tadzia" namieszało :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Rodacy :D Sam sie zdziwiłem, a nawet szybko przestraszylem ze gdzieś wybyło mi 90 dolarow, ale po przeczytaniu forum google wszystko jest jasne i chętnie wam to wytlumacze na moim przypadku, lecz zmienionych liczbach :>

A więc jest koniec marca i mam na koncie 120 dolarow. W kwietniu zarobilem 60 dolarow oraz dostalem wyplate 120 dolarow. W maju zarobilem 60 dolarów w kwietniu do tej pory 40. Czyli saldo moje wynosi 160 dolarow, google pokazuje 100, dlaczego? Gdyz wyplata była pod koniec kwietnia i google w dochodach nie pokazuje zarobkow sprzed wyplaty, czyli z całego kwietnia. Zajrzyjcie sobie w zaawansowane raporty i sprawdzcie sobie ile zarobiliscie w miesiacu wyplaty + kwota od ostatniej wyplaty i porownajcie to z saldem na koniec maja + czerwcowe przychody. U mnie się wszystko zgadza. Joł ^^

No dziwne ja nie pamiętam żadnego mejla o zmianach na koncie, ani o podatku, spokojnie czekałem sobie za swoimi 100 $ a tu dziś wchodząc w panel widzę kilka dolarów mniej, i nawet jak wejdę w raporty zaawansowane suma mi się nei zgadza, miałem ponad 100 teraz mam ponad 90, szkoda że nie ma na ten temat oficjalnego info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności