Skocz do zawartości

[Wordpress] Kombinowanie z adresami - czyli tworzenie wirtualnych subdomen

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tworzę właśnie nowy theme dla mojego portalu enabled.pl i największym moim problemem sa subdomeny, a właściwie odpowiednie adresy strony. np z enabled.pl/gry ; enabled.pl/komputery ; enabled.pl/internet będę chciał zrobić adresy w formie gry.enabled.pl ; komputery.enabled.pl ; internet.enabled.pl itd. Fizycznie takie strony nie istnieją, mi będzie chodziło tylko o takie jakby przekierowanie adresu. Powiedzmy też, że mam artykuł w formie enabled.pl/gry/art/recenzjagry/ ; chciałbym wiec, żeby to się wyświetlało jako gry.enabled.pl/art/recenzjagry/ .

Na PiO jest dużo osób, które z WP korzysta. Jak myślicie, da się zrobić coś takiego w Wordpressie? Jeśli ktoś czuje się na siłach, to piszcie na PW, zapłacę ;) a jeśli ktoś ma jakieś materiały, które mogą mi pomóc, to piszcie w tym wątku, będę wdzięczny.

Pozdrawiam.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności