Skocz do zawartości

Brak indeksacji google

5corpio

Rekomendowane odpowiedzi

Mam duży problem ponieważ domena na początku była zaindeksowana w google ale tylko główna domena bez żadnych innych linków tj. 1 strona była zaindeksowana, sprawdzałem przez site:https://www.meble-szafex.pl

Od tygodnia strona jest w ogóle wyrzucona z wyników nie ma żadnych stron zaindeksowanych? Narzędzia webmastera w google mi pokazują, że strona rzeczywiście jest nie zaindeksowana. Plik robots.txt jest wrzucony na serwer jest zezwalanie ustawione... Wrzuciłem sitemap, którą google również bez problemu sobie czyta bo zwraca kod 200 tzn., że ją przeczytał. Wszystko jest zrobione nawet zgłosiłem stronę do dodania raz jeszcze i nic. Ponadto sprawa wygląda bardzo dziwnie ponieważ wg. statystyk strony robot GOOGLA odwiedza ją codziennie bo sprawdzam ostatnie wizyty tego robota.

Ktoś ma pomysł czemu takie coś jest? ! Domena jest zaparkowana... mam plik .htaccess zrobiony by przekierowywał "bez www" na "www" i dodatkowo z adresu bezpośredniego na domenę z www.

Dodam, że strona i domena są "świeże" dopiero się zaczeło wszystko z dodawaniem do katalogów i ustawianie w google w narzędziach.

Edit://dziwne ale wyniki site:https://www.meble-szafex.pl zwracają już pare wyników co jest bardzo dziwne przez tydzień nie było nic kompletnie nic a teraz nagle google coś odnajduję... Chyba za szybko zacząłem panikować :> ale ciekawe co będzie dalej. Ale wsumie tydzień dla google-a to mało.

Zainstaluj sobie jakies porzadne staty na stronie, w ktorych bedziesz mogl sledzic wizyty bota.

Jesli bot smiga po podstronach to wszystko sie ladnie indexuje, muszisz tylko poczekac az wyniki racza sie pojawic :)

No i znowu zmiany ;] Bedzie sie dzialo... hehehe ;D

Dokladnie tak jak mowia poprzednicy, czekaj cierpliwie.

Miałem takie sytuacje nie jednokrotnie - musisz swoje odczekać.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności