Skocz do zawartości

bezpieczeństwo, internet, wirusiki

gniotek

Rekomendowane odpowiedzi

NoScript też może blokować iframy. Trzeba wejść w jego opcje, potem na zakładkę wtyczki i zaznaczyć "Blokuj aplety <IFRAME>"

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na Linuksie spokojnie można sobie darować antywirusa. Co do firewalla. Linux jest bardzo bezpiecznym systemem i ciężko jakieś problemy z ciemną stroną mocy.

Na Windzie antywirus jest bardzo przydatny. Polecam NOD32, jest niewiarygodnie lekki i skuteczny (heurystyka).

Pozdrawiam

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

jak bym instalował system dzis to bym to miał, spotkałem się z opinią, że jak się ma aktualki na bierząco z sp2 to sp3 lepiej nie wrzucać, jak jest, nie będę się przekonywał :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

na bierząco z sp2 to sp3

Uchhh....

Od kiedy mam legalny system (1,5 roku gdzieś) uświadomiłem sobie, że łatki są ważne.

Wszystkie łatki + sp3 + odpowiednia konfiguracja + antywirus + myślenie = większa szansa, że wirus tak łatwo się NIE przedostanie :)

Ty mi tu błedów nie wytykaj piracie z legalnym systemem od 1,5 roku... :) nigdy nie byłem dobry z tej naszej polskiej prostej ortografi... a FF nie będe uzywał by udawać, że mam ortografię w paluszku ;]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności