Skocz do zawartości

smak piwa

Mroofka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakich piw próbowałeś, nawet jasne piwo jasnemu nie równe. Na pewno coś dobierzemy dla Ciebie, tylko się przyznaj :) Moja sugestia : desperados tequila z cytrynką (cytrynę tniesz na 1/8 wzdłuż, usuwasz skórę i wkładasz do szyjki tworząc taki filtr) cytryna zabija większość smaków także powinno Ci smakować. W barach, pubach przeważnie właśnie w ten sposób podaje się to piwo (bo w podobny sposób pije się tequilę) także nie ma problemu. Idąc dalej, spróbuj z carlsbergiem, to wprawdzie jasne piwo ale jest bardzo delikatne. Karmi czy Redds to jednak piwo dla kobiet, także lepiej tego nie ruszaj.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Dlaczego wszyscy tłumaczą młodemu jak się rozpić w wieku 16 lat ? (ktoś pisał, że ma tyle). Najpierw niech zetrze mleko spod nosa, a później dopiero bierze się za alkohole.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

1... mieszkam w anglii więc mi wolno ;p

2. calsberg wchodzi bardzo łatwo w dużych ilościach ale w małej ilości sklepów on jest

3. ,,No to pisałem już że od redsów itp to jak sie pije ich właśnie dużo to one po jakimś czasie smakują identycznie jak normalne piwo Xann" napisałem ja ;p

4. czemu jak ktoś napisał że 16 lat to odrazu skazany jestem za jakiegoś niemowlaka ? ^^ każdy zaczyna w wieku 12-16 lat ^^

https://dobree.pl - śmieszne cytaty :)

masz 16 lat więc może przełyk jeszcze nie wyrobiony, znajdź 2-3 kumpli i trenuj(na początku zawsze jest ciężko) codziennie po 2-3 piwka, po tygodniu czasu zwiększ ilość piw do 5-6. Po miesiącu nie będziesz czół goryczy, wtedy zrozumiesz że piwo to ambrozja :P

hehhe. tylko po takim treningu to kolega nam się trochę poszerzy w pasie :)

Jak dla mnie piwo, to kwestia przyzwyczajenia, które niewątpliwie przychodzi z wiekiem;)

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Idź do sklepu jakiegoś z alkoholami, a nie zwykłego spożywczaka i zapytaj się kulturalnie pani jakie rodzaje piwa ma i czy jest wśród nich jakieś ciemne ze słodem karmelowym.

Poza tym sporo piwo Ci nie pasuje, to dlaczego na siłę chcesz je pić? Tyle innych trunków na świecie, wmuszać w siebie browara to nie wypada nawet.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Albo w sumie spróbuj jakiegoś pszennego, one są bardzo delikatne. Nie wiem co wy w tej Anglii za piwa macie, ale z Dojczlandów na pewno coś dowożą. Poszukaj po sklepach.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności