Skocz do zawartości

Dżołki ;)

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na nową, starą stronę: dowcipy

Zmieniłem układ, szatę graficzną. Najważniejsza jest informacja - czyli dowcipy. Totalny minimalizm.

Jest kanał RSS z ostatnio dodanymi dowcipami.

Każdy może dodać i zagłosować na dowcip.

Nowe dowcipy pokazują się po akceptacji moderatora - aby jakiś porażkowych dżołków nie wrzucali (poziom trzeba trzymać) :)

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Autentyki.pl to Twoja strona? Czasem tam zaglądam :)

Na moje skromne oko masz za dużo linków wewnętrznych.

Z takimi serwisami jest też problem z zagęszczeniem słów kluczowych. Spróbuj na każdej podstronie wstawiać kilka zdań z interesującym Cię keywordem.

Darmowy, internetowy kurs szybkiego czytania - szybkie czytanie. Przetestuj tą innowacyjną metodę i zobacz jak bardzo polepszą się Twoje efekty w nauce i pracy.

Autentyki.pl to Twoja strona? Czasem tam zaglądam :)

Moja :(

Na moje skromne oko masz za dużo linków wewnętrznych.

Za dużo? Dlaczego?

Z takimi serwisami jest też problem z zagęszczeniem słów kluczowych. Spróbuj na każdej podstronie wstawiać kilka zdań z interesującym Cię keywordem.

Takie serwisy nie koniecznie trzeba pozycjonować :) Więc zagęszczenie słów kluczowych nie ma za bardzo znaczenia wg mnie.

Googlebot czyta do 100 linków na jednej stronie. Ty masz ich tam ok. 160 i do tego do każdej strony linkujesz 2 razy.

Ale jeśli strona nie do pozycjonowania, to ok. Na autentyki.pl trafiłem właśnie przez poczte pantoflową :)

Darmowy, internetowy kurs szybkiego czytania - szybkie czytanie. Przetestuj tą innowacyjną metodę i zobacz jak bardzo polepszą się Twoje efekty w nauce i pracy.

Googlebot czyta do 100 linków na jednej stronie. Ty masz ich tam ok. 160 i do tego do każdej strony linkujesz 2 razy.

Skąd taka teraz że właśnie 100, a nie 101?

Ale jeśli strona nie do pozycjonowania, to ok. Na autentyki.pl trafiłem właśnie przez poczte pantoflową :)

Czyli działa ;)

Jeżeli chodzi o optymalizację serwisu, to mniej więcej co mógłbym Ci polecić :) :

- dodałbym "keywords" i treść w którą bym wsadził trochę więcej niż 7 x "dowcip" (przy takiej ilości treści spokojnie może wystąpić więcej razy),

- dodałbym atrybut "title" przy linkach kategorii opisujący daną kategorie,

- żeby zmniejszyć ilość linków wychodzących z głównej wsadziłbym wybiórczo "nofollow" tzn. na głównej by objęło podstrony od 2-46, na 1 do 3 -46, itd. zawsze z jednym linkiem bez "nofollow" (zaindexowało by wszystkie tak czy siak, tyklo strony przejścia byłyby inne),

- zrobiłbym trochę bardziej przyjazne linki w podstronach z konkretnym dowcipem czyli zamiast

niech będzie

Tak przy okazji możesz naprawić 5 błędów W3C wstawiając w kod

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "https://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-Strict.dtd">

<html xmlns="https://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="pl" lang="pl">>

zamiast tego

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "https://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności