Skocz do zawartości

Home PL zly PESEL

aaaaa324

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przez przypadek wpisałem zły pesel przy rejestracji w home.pl wykupiłem sobie domenę w promocji. A teraz boje się ze bede musiał płacić za domene ponieważ na chacie podczas rozmowy z konsulatantem dowiedziałem się że jest możliwość że nie zmienią mi Peselu co wiąze sie z nieprawidłowymi danymi i zwrotem całej cenny domeny. Co zrobić napisać do nich czy czekać aż domena wygaśnie.

Pesel można samemu zmienić, a przynajmniej jest formularz do tego. Klikasz na ikonkę Konto na górze strony, a potem z menu wybierasz Zmiana danych.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

ale ja chcem zrobić transfer a co do tego punktu:

Uczestnik będzie zobowiązany do zapłaty kosztów rejestracji domeny - według cennika Organizatora obowiązującego w momencie skorzystania z promocji.

- jeśli coś to ile będe musiał zapłacić 110 zł za przedłużenie czy 9,99 tyle co kosztuje zwykła rejestracja ?

Jeżeli chcesz dokonać transferu domeny zakupionej w promocji to tak czy inaczej będziesz musiał zapłacić pełną kwotę (wyrównanie do 99 czy 120, nie pamiętam ile u nich kosztuje przedłużenie). W home.pl i nazwa.pl nie kupuje się domen, po co płacić ponad 100 zł za domenę, jeżeli w normalnej firmie przedłużenie PLki to koszt poniżej 60 zł z VAT.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Też będę robił cesję domeny w h. Pewnie podpytujesz tutaj, bo ktoś dał Ci wjazd na konto domeny i zezwolił na zmianę danych na swoje w celu ominięcia papierkowej roboty i wywala błąd przy PESEL? Niestety nie obejdziesz tego ^_^

Aby dokonac zmiany wlasciciela prosimy o przeslanie dokumentu cesji.

Dokument taki dostepny jest na stronie https://home.pl/cesja .

Dokument powinien zawierac oswiadczenie obu stron o przejeciu/rezygnacji z praw do uslugi oraz informacje o nowych danych bilingowych. Oswiadczenie kazdej ze stron powinno byc podpisane przez wlasciciela oraz podpieczetowane. W przypadku, gdy wlascicielem uslugi jest osoba fizyczna, prosimy dolaczyc skan dokumentu tozsamosci. Komplet dokumentow prosimy przeslac faksem na nr 091 432 55 99, e-mailem w formie zalacznika (skan lub zdjecie cyfrowe) na adres info@home.pl lub tradycyjna poczta na adres:

home.pl sp.j.

pl. Rodla 9

70-419 Szczecin

z dopiskiem "cesja".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności