Skocz do zawartości

www.trailersonline.pl zwiastuny, trailery

designer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę o ocenę strony Trailers Online, która będzie przedstawiała zwiastuny aktualnie wchodzących do kin filmów. Witryna postawiona jest na WordPressie, wykonałem projekt graficzny i szablon oraz dodałem wiele przydatnych funkcji. Będę wdzięczny z wszelkie opinię.

Pozdrawiam i zapraszam na stronę www.trailersonline.pl

Wizualnie ladne, lubie jak wszystko jest takie duze. Ale tematyka wtorna, a transfer to ci szybko zejdzie :)

Raczej o transfer bym się nie martwił. Filmy zasysam z zewnętrznego źródła (YouTuba), niechciane boty blokuje w .htaccessie. Kiedyś miałem foto bloga i jakoś się wyrabiałem z transferem :).

fajne, dodałem do RSSów. Ale postaraj sie o lepszej jakości materiały.

Dodałem pod danym trailerem muzykę do filmu z kompletną listą utworów. Może kogoś to zainteresuje :)

Dziękuję za opinie i pozdrawiam.

bardzo ładny wygląd :) choć jestem przyzwyczajony do apple.com/trailers/ - gdzie zawsze mam trailery najlepszej jakości, to może i tutaj będę zaglądał od czasu do czasu.

Też staram się o pliki wideo dobrej jakości. Zasada przy wyborze trailera jest następująca:

1. Plik wideo wysokiej jakości - trailer w wersji polskiej - jeżeli brak to

2. Plik wideo wysokiej jakości - trailer w wersji angielskiej - jeżeli brak to

3. wiadomo :)

Wizualnie mi sie podoba. Do tego nie widac na pierwszy rzut oka, ze jest to wordpress. Fajnie wykorzystane pod topem menu do nawigacji pomiedzy trailerami z widocznymi strzalkami do przewijania filmow. Linki maja title, strona posiada przyjazne linki, ewentualnie moznaby slowa kluczowe poszczegolnych filmow zaznaczyc strongiem. Jest rowniez h1 z tytulem filmu. Wydaje mi sie, ze pod wzgledem optymalizacji jest rowniez ok.

PS. Ten panel do wyswietlania zdjec ze strzalkami do przewijania na prawo i lewo to jakis darmowy bajer, czy pisany na zamowienie/osobiscie?

PS. Ten panel do wyswietlania zdjec ze strzalkami do przewijania na prawo i lewo to jakis darmowy bajer, czy pisany na zamowienie/osobiscie?

Darmowy skrypt, który przerobiłem na moje potrzeby

Link: easy slider 15

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności