Skocz do zawartości

Another french on the contest

xavfun

Rekomendowane odpowiedzi

Hello every body,

Sorry, I don't speak your langage and don't understand :oops:

My french speaking is beter than english writing :D

I just subscrib to your SEO contest, for fun, and learn your langage...

If you are a beautifull girl, please help me to learn polski langage :)

My URL is msnbetter thangoogle (in few days, I write few text in polski)

If you want to be link, send me an e-mail (in english, a french) to msnbetter_at_xavfun.com

Few french directory links about your contest (this is the benning)

msnbetter thangoogle directory 1

msnbetter thangoogle directory 2

msnbetter thangoogle french forum

I'm the king of Chocoku |

I don't speak Polish :-(

Chocokuland

msnbetter thangoogle

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Attendez sur décision du hôte forum à aktywacion votre des parts:)

No ils sont fait de notre femme joli :D

K.B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

:D trop fort le traducteur automatique, ça veut pas dire grand chose, on va bien se marrer :)

Thank's to translate in French for me, I think automatic translator is very bad and very funny (I imagine in few days, when my french friend and me realise fews pages with translator ahahahah)

Please send me a beautifull girl for Holydays and I promise I post in polski next time ;)

Chocokuland

msnbetter thangoogle

girlgoogle contest ? Where, tell me and I pick up on a plane to come in Poland for my holydays

and The French SEO Invasion started  

this is the begining, we try to send you few people (but few of them are on holydays)

Chocokuland

msnbetter thangoogle

Wpadam po przerwie a tu inwazja Francuska o matko :shock:

:D J'aime la côtelette en français.Vous avez les grenouilles orgueilleux

K.B :mrgreen:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

De l'actif phrase wypozycjonujcie telle la part.Cependant Mylene le Fermer et il est si la chansonnière la meilleure.

8)

Nous écrivons à cette pièce forum seulement au concours :D

K>B

Kill bil, your nikname should become "killfrench text", I think special characters is too hard for automatic translator

I love Mylene Famer :roll:

but she don't speak polsky and can't help me for the contest, but I'm ready to stop this SEO contest for hollydays with Mylene

Chocokuland

msnbetter thangoogle

I understand ...i feel the same why you stop contest :D

Please only topics post here

If you are a beautifull girl, please help me to learn polski langage

Perhaps I will help (I know I'm very modest :D) - provided that You are very handsome Frenchman :twisted:.

Please send me a beautifull girl for Holydays and I promise I post in polski next time

Maybe inversely - first Polish, afterwards beautiful girl :twisted:.

but I'm ready to stop this SEO contest for hollydays with Mylene

You have bigger chances in the contest :twisted:

Kill Bill faktycznie zmień translator :) - co prawda jestem wtórnym analfabetą i diabelnie dawno je ne parlais pas français, ale coś niecoś jeszcze je comprends - tyle, że z tego narzecza, który zastosowałeś w postach nic nie rozumiem ;). Za to obiecuję, że to jedyny mój OT w tym temacie ;). Jakoś nie mogłam się powstrzymać.

xavfun Bienvenue au concours :)

the other admin can write in french, i just can read and understand what i'm reading ;)

magbag moi non plus comprennent ce que le killbill écrit, mais j'ai oublié comment écrire et lire en français. :)

kill billgo to google translate, nie jest taki zły :)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności