Skocz do zawartości

"Strona powiązana ze słowami"

sawcioo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy dobrym i bezpiecznym pomysłem było by umieszczenie na dole strony tekstu: "Strona powiązana ze słowami: aaaa, bbbb, cccc, dddd".

Celem tego było by zwiększenie ilości wystąpienia na stronie tych fraz na których mi zależy. Jest to strona firmy zajmującej się produkcją i nie ma za bardzo możliwości upchnięcia tych słów gdzieś w tekście. Czy będzie to bezpieczne?

Jasne, możesz sobie dodać pod tekstem słowa kluczowe (czyli "Słowa kluczowe: ..."). Takie coś jest jak najbardziej użyteczne i sensowne. Tylko postaraj się ograniczyć do 6-8 (lub według uznania) fraz, żeby nie wyglądało to jak spam.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Dzięki. Mam jeszcze jeden problem. Witryna tej firmy jest nowa(domena również). Strona pod frazą 1(raczej łatwa) po ok 2 tyg. wskoczyła na 7 miejsce, natomiast fraza 2(trudniejsza) była na 25 miejscu. Kilka dni temu fraza 1 spadła na 21 miejsce a 2 wyleciała kompletnie z google. O filtrze raczej nie ma mowy. Linki pochodzą głowie z katalogów(zaplecza niestety nie posiadam), ręcznie dodawane max. 15 dziennie. Czy to jest normalne dla nowej strony czy coś się dzieje nie tak?

Ps. Czy opłaca sie dodawać do katalogów pagerank = 0?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności