Skocz do zawartości

Program do zarządzania czasem i zadaniami pracowników

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Potrzebuję oprogramowania (darmowego bądź płatnego, serwerowego bądź programu pod Windows) do zarządzania czasem i zadaniami pracowników. W programie wymagane byłyby takie funkcje jak:

* przydzielanie zadań dla pracowników / własne dodawanie zadań przez pracowników

* monitorowanie czasu wykonania zadania (odznaczanie go przez pracowników)

* różne poziomy dostępu / prawa użytkowników (ja przydzielam zadanie pracownikowi nr. 1, pracownik nr. 1 może przydzielić zadanie pracownikowi nr. 2, raporty i logi pracowników mogę przeglądać ja, i oczywiście pracownik nr. 1 może zobaczyć co robił pracownik nr. 2)

* porównywanie raportów

* inne przydatne funkcje

Mogę to zrobić sam sobie w PHP ale może jest jednak jakieś dobre oprogramowanie do tego, najlepiej z polskim interfejsem. Jak ktoś zna, proszę o odp :)

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

No prawie...:)

Tylko to chyba bardziej pod zarządzanie projektami podchodzi, no i nie można (chyba) tego wrzucić u siebie tylko są do tego jakieś płatne plany i ograniczenia liczby projektów. No i wersji demo nie widzę, tylko jakieś filmiki.

Więc szukam dalej ;)

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

• 2 lata później...

Witam :D

znalazłem wzmiankę na temat zarządzanie czasem pracy pracowników i zadaniami lub tm czy share point

Nasza firma Datatel.pl ma gotowy projekt napisany w php z bazą mysql , wybór tego typu nie był przypadkowy z uwagi na uniwersalność projektu oraz możliwość instalacji na serwerze lub komputerze z linuxem.

Możliwość programu:

- zadania dla pracowników lub grup pracowników z opisami, załącznikami, statusami itp.

- określenie daty i godziny realizacji

- terminarz z przypomnieniami dla każdego pracownika oraz powiadomienia na e mail oraz sms przez modem sms, czyli bardzo tanio

- wykaz pracowników w firmie oraz ich dane

- poczta wewnętrzna wraz załącznikami

- dodawanie i zatwierdzanie urlopów

- różne sposoby filtracji zadań według różnych kryteriów

- administracja , prawa i zarządzanie panelem

- w budowie moduł elektronicznego sekretariatu z pełnym elektronicznym obiegiem dokumentów oraz ich rejestracją, współpraca z szybkimi skanerami

pozdrawiam Radek

DATATEL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności