Skocz do zawartości

Seo contest for male and females ?

xavfun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A zero o to Ci chodziło

:mrgreen:

52217291642dd83477520f.jpg

Good Night Friends :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Hello xavfun I'm polish female and a say to you - in Polish Country women are in the few. In Polen more men realise websites. And we (women) musts accept this :) But we don't resign and fight !

Sorry, my english. Understand you what I say?

:!: Ainsi  

Nous écrivons à cette pièce forum seulement au concours je Demande écrire au rayon de Pogaduszki nous n'agitons pas ici de telles chosesc'iln'est pas le forum érotique!!!!

K.B

oh, sorry, maybe a bad translation :oops:

it's just a survey, in France they're is more and more woman who realize website, and I only want to know if it's the same on your country

ps : I go to "kill" a link on my signature, sorry for your rule, not easy to understand :oops:

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

ja proponuje otworzyc nowy dzial na forum w ktorym beda rozmowy TYLKO po angielsku :)

albo chociaz dodac toola z translatorem multijezycznym :mrgreen:

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

kruzyk a moze byc link do https://www.google.com/translate_t co prawda googlarka jeszcze polskiego nie obsługuje ale inne są i nawet jak na automat to dośc przyzwoicie tłumaczy :)

a na powaznie w jakimis innym wątku było napisane zeby obcojeżyczni jak chcą se pogadac to wchodzili na pogaduszki :) dobrze ze nie ma tutaj jeszcze innych jezyków bo wtedy mogło by byc ciezko i to bardzo

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

In Polen more men realise

to już jakaś mutacja niemiecko-angielska? :)

A się czepiasz datali. Zamieniło mi się "z" na "s" i już tyle krzyku ;-)

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

On last SEO French contest, woman realise a "Girl Team" => the name of the team is "Girl Powaa"

sorcier-glouton-girl-powaa.jpg

this team is for kill all the men on the SEO contest :)

In msnbetter thangoogle SEO contest, I want to know if something like that is possible with Polish women ?

I'm the king of Chocoku |

I don't speak Polish :-(

Chocokuland

msnbetter thangoogle

In msnbetter thangoogle SEO contest, I want to know if something like that is possible with Polish women ?

In my opinion rather not. There are few women in polish SEO.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności