Skocz do zawartości

Jeśli ktoś z Was ma konto na boo

nuntium

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadła mi w ręce domena na boo.pl z pr5 i z 2003 roku. Sam nie mam tam konta i nie chce mi się zakładać, to pomyślałem, że komuś może się przydać.

Wiem, że nie jest to przesłanie, które miliony będą powtarzać po mojej śmierci, ale chyba wystarczy?

Darmowy, internetowy kurs szybkiego czytania - szybkie czytanie. Przetestuj tą innowacyjną metodę i zobacz jak bardzo polepszą się Twoje efekty w nauce i pracy.

Żeby przejąć tą {sub}domenę to trzeba założyć nowe konto, więc nie wiem po co pytanie "kto ma konto?"...

Ja nie mam konta i tego nie wiedziałem - myślałem, że można przypisać kilka domen. Ale ktoś kto konto ma, będzie wiedział, że i tak trzeba zakładać nowe i może to zrobi. Jak by na to nie patrzeć, aby zdobyć tą domenę trzeba było konto mieć.

Czysta logika :)

Darmowy, internetowy kurs szybkiego czytania - szybkie czytanie. Przetestuj tą innowacyjną metodę i zobacz jak bardzo polepszą się Twoje efekty w nauce i pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności