Skocz do zawartości

Dwa pytania: moderowane precle i lista niemoderowanych

spookypld

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Listę Mara i Seoneta znam. Są jeszcze jakieś?

Druga sprawa to temat moderowanych precli. Jak to wygląda tak z Waszego doświadczenia: Gdy dodajecie wpis do moderowanego precla, to czy otrzymujecie jakiś info o dodaniu/odrzuceniu? Ja dodałem na próbę wpis do 11 moderowanych precli i nie otrzymałem ani jednego info zwrotnego na maila o tym! Tak więc z tego powodu uważam moderowane precle za bezwartościowe, bo chyba sobie nikt nie wyobraża, że będę przeglądał 100 precli w poszukiwaniu, czy mój wpis się ukazał - a to przecież podstawa, bez której nie da się nawet podlinkować wpisu?

Ja dodałem na próbę wpis do 11 moderowanych precli i nie otrzymałem ani jednego info zwrotnego na maila o tym! Tak więc z tego powodu uważam moderowane precle za bezwartościowe

Jeśli skrypt stoi na wp to się nie wysyła żadnych maili o dodaniu lub coś w tym stylu, przynajmniej ja w życiu o czymś takim nie słyszałem.

Precle moderowane nie są bezwartościowe, wręcz odwrotnie. Wiadomo, że nie każdy ma czas codziennie moderować precla tym bardziej jeśli ma się ich kilka, dlatego trzeba być cierpliwym i liczyć się z tym, że taka akceptacja może trwać nawet ponad tydzień. Dobrze mieć swoją listę sprawdzonych precli, które wiemy, że nie są opuszczone. Art w preclu moderowanym jest z reguły o wiele mocniejszy niż w niemoderowanym, który raz dwa ulega zaspamowaniu, jeśli oczywiście nikt go nie nadzoruje.

Ja dodałem na próbę wpis do 11 moderowanych precli i nie otrzymałem ani jednego info zwrotnego na maila o tym! Tak więc z tego powodu uważam moderowane precle za bezwartościowe

Jeśli skrypt stoi na wp to się nie wysyła żadnych maili o dodaniu lub coś w tym stylu, przynajmniej ja w życiu o czymś takim nie słyszałem.

Precle moderowane nie są bezwartościowe, wręcz odwrotnie. Wiadomo, że nie każdy ma czas codziennie moderować precla tym bardziej jeśli ma się ich kilka, dlatego trzeba być cierpliwym i liczyć się z tym, że taka akceptacja może trwać nawet ponad tydzień. Dobrze mieć swoją listę sprawdzonych precli, które wiemy, że nie są opuszczone. Art w preclu moderowanym jest z reguły o wiele mocniejszy niż w niemoderowanym, który raz dwa ulega zaspamowaniu, jeśli oczywiście nikt go nie nadzoruje.

10 minut zajęło mi znalezienie plugina do WordPress, który zadba o powiadamianie e-mail zarówno o nowych postach do przeglądu, jak i o zaaprobowaniu lub odrzuceniu posta przez moderatora.

https://wordpress.org/extend/plugins/peters...ration-e-mails/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności