Skocz do zawartości

[info] Michael Jackson nie żyje

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie :blink: Co drugi profil na naszej-klasie ma teraz fotke MJ :pytajnik: To jest aż żałosne... 99% z nich nie wymieniła by nawet 3 tytułów jego piosenek. Dla mnie MJ... był kimś tam za oceanem o kim było od czasu do czasu głośno: operacje plastyczne itd... nic po za tym, ponieważ nigdy nie słuchałem jego piosenek, bo nie gustuje w takiej muzyce. Co najwyżej fanie tańczył i dobrze się kiedyś ubierał. Tak jak dla mnie 2Pac Shakur jest królem muzyki.... tak dla kogoś innego może być nim MJ.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

No bo co może wiedzieć o dobrej muzyce współczesny nastolatek ? :pytajnik:

Jackson ? Pan zza oceanu :blink: A że jego muzyka przewyższała 1000 kroć muzykę napakowanych, mniej bladych Panów to nie ważne.

Ale pamiętajcie, że mody przemijają a prawdziwi artyści będą żywi na wieki.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Dziwi mnie fakt, że jest oceniany pod względem tego co o nim wypisywała prasa, ba najgorsze tabloidy itp. A to, że jego muzyka ciągle jest puszczana w stacjach radiowych, programach muzycznych... (i nie teraz po jego śmierci) cały czas, coś chyba znaczy.

To tak jak oceniać strony www pod kątem, jaki jest ich wykonawca i jak @Saint napisał, z czym się całkowicie zgadzam, wokół ludzi z pieniędzmi, u szczytu sławy zawsze dużo się mówi i im ta osoba sławniejsza, bogatsza tym ciężej stwierdzić ile w tym wszystkim prawdy.

Nie jestem fanem jakiś konkretnych artystów muzycznych, znam kilka jego utworów, ale są to utwory które mają "wartość", a kilka z nich pamiętam do teraz z dzieciństwa, a dokładniej obrazy teledysków, której po prostu nie da się tak po prostu zapomnieć.

I uważam, że ciężko będzie znaleźć kolejną (poza już wymienionymi wcześniej) osobą która tak przejdzie do historii, i której utwory będą ciągle na czasie, bo teraz większość zespołów pamięta się kilka lat, a co gorsza niektóre to takie przebłyski na wakacje...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A to, że jego muzyka ciągle jest puszczana w stacjach radiowych, programach muzycznych... (i nie teraz po jego śmierci) cały czas, coś chyba znaczy..

Świadczy o tym, że stacje telewizyjne i prasa potrzebują więcej $$.

No bo co może wiedzieć o dobrej muzyce współczesny nastolatek ?

Uwierz mi że dużo :D :D

No bo co może wiedzieć o dobrej muzyce współczesny nastolatek ?

Uwierz mi, że dużo... :D Chyba, że ogranicza się do bum bum... :D

nie chciałbym ci nic ująć, ale jednak ktoś kto uważa się za znawcę muzyki, nie jest w stanie "zauważyć" dokonań MJ w dziedzinie muzyki to wybacz ale znawca z Ciebie żaden :-)

PS. nigdy nie byłem fanem JM, ani też jego muzyki, ale mam świadomość tego, że ten pan wniósł do kanonu muzyki kilka swoich utworów

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

To już przesada... Jaki trick na litość, nagle ogłosiliby jego zmartwychwstanie? Porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności