Skocz do zawartości

archiwum google

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

mamy nowe logo google z okazji olipmiady

Ostatnio na jedną z moich stron zaczęli wchodzic uzytkownicy szukający czegoś co było na niej w maju, okazuje się że w w wynikach pod haslem z którego wchodzą jest kopia z 1 maja - oczywiście strona była już indeksowana potem kilka razy (jest dynamiczna więc treśc jest rożna i zmienne rożne - jak długo leży kopia w google - wydawało mi się że nie aż tak długo

czy ktoś ma podobny problem ( bo dla mnie to pewien problem)

summer2004_opening.gif

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

u mnie normalnie tez wszystkie sie z zmienia natychmast - tylko te kilka stron jest z

zapisana przez G o o g l e w 1 Maj 2004 03:09:28 GMT.

jest jeszcze lepiej pojawia się coraz więcej starych kopii - np mam z

11 Kwi 2004 11:43:10 GMT. tragedia :roll:

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Miejmy nadzieją, bo wywołań które były używane wytedy w zmiennyhc już nawet nie ma, sprawdzalem w logach i robot ostatnio wywoływał te strony ze starymi adresów - otzrymal takie same wyniki (bieżące), ale koipe pojawiły się znów stare.

Wiem, trzeba czekać, :D - czekam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności