Skocz do zawartości

Dlacego google nie indeksuje

rkkr

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie z PR=4 znajduje się od dwóch miesięcy link do mojej strony... jednak sprawdzając w Yahoo BL do mnie od tych 2 miesięcy nie mogę się doszukać faktu, że Google zindeksowało ten link.. strona w sekcji HEAD nie ma żadnych zapisów blokujących zindeksowanie...

Co może byc tego przyczyną i jak temu zaradzić?

Teksty z zakresu budownictwa

te odpowiedzi nic a nic nie wniosły ciekawego do tematu...

Czytaj ze zrozumieniem, salwek napisał że jeden link to nic.

Zrób tak jak napisał Xann, dodawaj stronę do katalogów, ponieważ masz za mało linków, i się nie dziw że google nie indeksuje, ja mam czasami ponad 200 linków, i też nie indeksuje.

Moja strona jest w ok 500 katalogach i 50 preclach....

A mi chodzi o to ze na INNEJ stronie do której prowadzi ok 700 linków jest link do MOJEJ strony... i nie chce go zindeksować...

pisz jaśniej to dostaniesz jaśniejszą odpowiedz , i teraz zrób tak sprawdz kopie w google tamtej strony jak w kopi jest twój link tzn ze na pewno go liznęło

Marketing internetowy dla firm

Podepnij gosciowi na ta strone gdzie masz link 20 000pkt weblinka. ^_^

No jak wtedy sie nie pokaze to ja juz nie wiem :peace:

Tak powaznie to juz dawno powinnien byc w indexie, moze gosc cos kombinuje w kodzie strony.

no właśnie nie ma...

ale żeby dwa miesiące i dalej nic??

uuuu jak nie ma w kopii a w przegladarce sie wyswietla to ktos cie chyba w bambuko robi ^_^

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności