Skocz do zawartości

Aktualizacje statstyk w Analytics

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie gdyż wcześniej miałem statystyki stron w stat24 jednak w związku z ich uporczywymi reklamami, zmieniłem na GA i czy u Was też statystyki aktualizowane są późnym wieczorem ??? przez cały dzień nic a wieczorem się pojawiają staty może i to normalne ale pytam gdyż wcześniej się przyzwyczaiłem do godznnej aktualizacji w stat24:) dzięki za info

Standardowo pokazują się statystyki z ostatniego miesiąca bez uwzględniania dzisiejszego dnia. Jak pisał Mroofka można zmienić daty i wybrać z dziś.

Aktualizacja następuje co kilka godzin, tak jak patrzyłem to co 2 - 3h. Inaczej jest ze statami z adwords, te mają dłuższy czas aktualizacji. Dokładnie zaktualizowane wyniki otrzymujemy dopiero następnego dnia wieczorem. Niepełne są aktualizowane też co 2 - 3h.

Mimik: % zmian pokazywany jest miesiąc do miesiąca.

Pozdrawiam

Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM.

Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords.

Mimik: % zmian pokazywany jest miesiąc do miesiąca.

Nie, zależy jak sobie kliknie. Może mieć dzień, tydzień, miesiąc, rok. Ale domyślnie przy starcie jest właśnie "miesiąc".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności