Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi wszystkie dane ładnie zbiera, niekiedy się zdarzało, ze też wyskakiwaly same errory , ale przy tej samej konfiguracji następnego dnia było już ok.

Byc może zbyt dużo osób korzysta już z proxy bonanza, to są shared proxy czyli po wykupieniu ich możemy mieć takie same IP. sam się o tym przekonałem, w momencie kiedy miałem te błedy wykupiłem drugi pakiet STANDARD w którym 80% IPków się powtarzało :)

Najlepiej kupić exclusive proxy 5 IP w cenie 36,99$, wtedy macie pewność, że nikt z tych samych IP nie korzysta. :)

• 3 tygodnie później...

Witam

mam kilka prostych pytań:

1) Czy tym softem można wyłapywać domeny .co.uk ?

2) Listy z domenami trzeba samemu załatwiać czy też sam program je pobiera ?

3) Niestety mam ten przypadek że średnio raz na miesiąc leci reinstalacja systemu czy za każdym razem muszę się zgłaszać po nowy kod instalacji ?

Pozdrawiam

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ad1) Niestety nie da się pobrać tym softem domen .co.uk - jednak pewnie domeny .co.uk wyłapywać się da, tylko pozostaje kwestia samodzielnego ich załatwienia, gdyż dostępne w programie zewnętrzne źródła domen wygasających takich domen nie udostępniają.

Ad2) Programem można pobrać domeny Justdropped.com, DNS.pl, MapaDomen.pl i (teoretycznie) Dropped.pl

Napisałem teoretycznie, gdyż ja na obecną chwilę (a jeszcze niedawno się dało) nie mogę pobrać domen z tego serwisu, a próbowałem z przeróżnych dat i wszystkich dostępnych rozszerzeń. Pisałem w tej sprawie do supportu, jednak bez odpowiedzi... A tak przy okazji, czy również ktoś ma problem z pobraniem domen z dropped.pl?

Ad3) W moim przypadku, gdy odinstalowałem program i zainstalowałem go ponownie, musiałem napisać o ponowną aktywację kodu instalacyjnego.

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności