Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy Wam eXdomain wyszukał jakieś domeny z PR lub BL nadające się od razu do kupienia przez ostatni miesiąc? Ja od jakiegoś już czasu nie mogę upolować żadnej domeny, proxy mam z proxybonanza, jak wyszukuje domeny to cały czas wyświetla się "niedostępne".

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Nowa wersja aplikacji eXdomain!

Szanowni Państwo,

Z ogromną przyjemnością informujemy, iż przygotowaliśmy dla Państwa nową wersję aplikacji eXdomain! Stale pracujemy nad nowymi możliwościami naszego programu i nad usprawnieniem jego funkcjonalności i bierzemy pod uwagę wskazówki, które otrzymujemy od Państwa - w ten sposób powstała kolejna aktualizacja eXdomain 1.0.0.150.

Wyświetlanie WhoIs

Najnowsza wersja programu oferuje Państwu cały szereg nowych możliwości. Możecie Państwo skorzystać z funkcji wyświetlenia odpowiedzi serwerów WhoIs w menu kontekstowym, która udostępnia informacje o nabywcy danej domeny i szereg innych przydatnych szczegółów. Pojawiła się także opcja wyszukiwania w wynikach historycznych, dzięki której użytkownicy mogą łatwiej odnaleźć archiwalne wyniki skanowania z dowolnego dnia.

Łączenie importowanych list

Nowa wersja aplikacji umożliwia importowanie domen z kilku dni lub od różnych dostawców, nie kasując wcześniej pobranej listy. Oznacza to, że aplikacja automatycznie pyta, czy nowa lista ma być doklejona do istniejącej, dzięki temu poszerzając możliwości operacyjne programu.

Zatrzymywanie, wyłączanie i wznawianie

Wprowadziliśmy także możliwość zatrzymania skanowania domen i jego wznawiania, bez konieczności uruchamiania procesu skanowania od początku również po wyłączeniu aplikacji.

Informacje o błedach

Jeśli pojawił się błąd, który uniemożliwił sprawdzenie danej wartości, wystarczy kliknąć na ikonę błędu aby program przekazał szczegółową informację o jego przyczynie, ułatwiając identyfikację problemów związanych ze skanowaniem.

Domeny .DE

Dodatkowo rozszerzyliśmy źródła domen wygasających o nowego dostawcę, dając możliwość pobierania list domen wygasających dla domen niemieckich .de.

Kopiowanie wytypowanych domen

Możecie Państwo także kopiować odfiltrowane domeny z listy wyników w menu kontekstowym wystarczy wybrać kopiuj listę do schowka, a następnie przenieść ją do dowolnego innego programu, albo ponownie wkleić do eXdomain i przeskanować pod kątem innych wartości.

Jeszcze szybciej...

Warto wspomnieć, że zwiększyliśmy wydajność eXdomain dzięki temu program działa jeszcze szybciej, niż dotychczas. Rozwiązaliśmy także kilka problemów z jego użytkowaniem informowaliście nas Państwo m. in. o trudnościach z pobieraniem domen z dropped.pl, i o przypadkach zawieszania programu na ostatniej domenie. Dzięki temu udało nam się je usunąć.

Przypominamy, że użytkownicy, którzy są już posiadaczami licencji programu eXdomain, tę i kolejne aktualizacje otrzymają automatycznie, bez dodatkowych opłat. Zapraszamy do systematycznego odwiedzania naszej strony internetowej www.exdomain.eu

Aby dowiedzieć się więcej lub kupić aplikację eXdomain zapraszamy na stronę:

https://www.exdomain.eu

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Zauważyłem błąd

Wyniki nie zapisują się w historii.

Po sprawdzeniu listy (dostałem komunikat że poprawnie zakończono sprawdzanie) i opuszczeniu programu ponownie go otworzyłem, wchodzę w historię i piszę że plik wyników jest uszkodzony.

Dzieje się tak po aktualizacji do najnowszej wersji.

Zauważyłem błąd

Po sprawdzeniu listy (dostałem komunikat że poprawnie zakończono sprawdzanie) i opuszczeniu programu ponownie go otworzyłem, wchodzę w historię i piszę że plik wyników jest uszkodzony.

Bardzo dziękujemy za informację, już pracujemy nad rozpoznaniem problemu i jego ewentulnym usunięciu. W przypadku dodatkowych pytań będziemy się kontaktować z Panem prywatnie poza forum.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Zauważyłem błąd

Bardzo dziękujemy za informację, już pracujemy nad rozpoznaniem problemu i jego ewentulnym usunięciu. W przypadku dodatkowych pytań będziemy się kontaktować z Panem prywatnie poza forum.

Problem został rozwiązany. Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie nadsyłane informacje i zachęcamy do przesyłania sugestii do dalszego rozwoju aplikacji.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

to kwestia szybkości przelecenia domen ;) i rejestrowania na bieżąco.

Ale każdy szuka domen z innymi parametrami... :) dlatego dla każdego coś się znajdzie :)

eXDomain - Wersja serwerowa, to będzie hit ! :)

Podbijam post Mikołaja.

Czy ktoś może polecić jakieś narzędzia zagraniczne, skupiające się na globalnych TLD (com,org,net,info).

Domeny z małym i większym site mile widziane :).

Czy trudno jest wyłapać taką domenę, a może dla każdego wystarczy?

Przypominamy, że narzędzie eXdomain w pełni obsługuje skanowanie, analizę i weryfikację domen między innymi: com, org, net, info, at, de, eu, biz, edu, pl z pod domenami. Ze względu na fakt, że narzędzie jest uniwersalne i adoptowalne do potrzeb użytkownika poprzez dostosowanie konfiguracji, filtrów i wybór domen do skanowania uwaga poświęcona funkcjom do analizy polskich domen przekłada się na wszystkie pozostałe obsługiwane domeny. Tym samym wydajność pozyskiwania, analizowania i monitorowania wymienionych domen TLD przy użyciu eXdomain jest równie wysoka jak przy domenach polskich.

Ponadto bezpośrednio z poziomu aplikacji użytkownik otrzymuje dostęp do aktualnych list domen wygasających z dowolnego dnia* dla rozszerzeń: pl, com, net, org, info, biz, us, de z pod domenami. Stale pracujemy nad poszerzaniem listy obsługiwanych domen a wszelkie sugesite od użytkowników w miarę możliwości są wdrażane w najbliższej aktualizacji programu dostarczanej do posiadaczy licencji bezpłatnie.

*zakres dat dostępności list domen wygasających zależy od charakterystyki dostawcy tych informacji, program obsługuje kilka różnych wbudowanych dostawców.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Czy ktoś może polecić jakieś narzędzia zagraniczne, skupiające się na globalnych TLD (com,org,net,info).

Domeny z małym i większym site mile widziane :P.

Czy trudno jest wyłapać taką domenę, a może dla każdego wystarczy?

Moje narzędzie składa się z kilku linijek wyciągających dane stąd:

https://www.wsmdomains.com/ExpiredDomains

Pozdrawiam,

BV

PS.

Mam wrażenie, że trudniejsze jest zdążenie z wykupieniem dobrej domeny niż jej znalezienie.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Hm, czy u Was też sprawdzając listę np. 4 tysięcy domen, tylko kilka zostaje sprawdzonych prawidłowo? W większości pół mam errory, po czym sprawdzając ręcznie strony mają np. linki w yahoo. Kolejna sytuacja - pokazuję dane w archive.org, a liczbę linków w yahoo - error, sprawdzam ręcznie - linki są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności