Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się właśnie zrobiła aktualizacja i program stracił wszystkie zapisane ustawienia i prosi o wpisanie danych aktywacyjnych.

Trochę niefajnie, że straciłem całą historie.

Witamy,

Po konsultacji z użytkownikiem udało się problem wyeliminować. Dokładamy wszelkich starań aby kolejne aktualizacje nie stwarzały żadnych problemów wykonując wiele starannych testów. Niestety jednak są zdarzenia zależne od konkretnych stanowisk i konfiguracji systemu, których nie da się przewidzieć. Uprzejmie informujemy, że każde zgłoszenie jest dla nas bardzo istotne i pracujemy nad uniknięciem powtórzenia go w przyszłości.

Wszystkie osoby, które napotkają podobny problem, bardzo prosimy o kontakt z centrum pomocy technicznej za pośrednictwem strony eXdomain -> Formularz kontaktu w celu otrzymania instrukcji przywrócenie pozornie utraconych danych. Nie mniej jednak zjawisko to powinno być bardzo żadkie lub jednorazowe zatem nie ma powodów do obaw i zachęcamy do swobodnej instalacji kolejnych aktualizacji.

Pozdrawiamy,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

A dało by radę by bramka proxy nie była w postaci IP:PORT, a pliku np. jakiegoś .php - przez który by się łączył program?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

W przyszłości zakupię ten program ale na obecną chwilę nie jest mi on potrzebny choć wydaje się być dobry.

BTW. Dzisiaj zarejestrowałem domenę: biznesy za 12.20 w OHV. Wydaje mi się, że 9letnia domena za taką cenę to mało :jezyk1: Będzie w sam raz na moje pierwsze zaplecze(albo na dobrą stronę) :) W każdym bądź razie zobaczymy co z tego wyjdzie.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 1 miesiąc temu...
A ja bym się przypomniał z prośbą o filtrowanie analizowanych domen wg. słów kluczowych. Bez sensu analizować 70 tyś domen, jeśli interesują mnie domeny, zawierające w nazwie określone słowo.

Witam,

Miło nam poinformować, że obecnie jesteśmy w końcowej fazie testów nadchodzącej wersji 2.0, która w pełni implementuję obsługę filtrowania leksykalnego i wiele innych nowych funkcji. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości.

Pozdrawiamy,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Witajcie. Jak u Was wygląda sprawa z pobieraniem danych z dropped.pl ? U mnie tragicznie... Czasami trzeba czekać nawet z 10 minut nim się ściągnie lista. Fajnie byłoby gdyby to zostało jakoś poprawione. Jeżeli to problem po stronie dropped.pl to, skoro płacimy za program, dane mogłyby być pobierane jednorazowo na serwer programu a potem użytkownicy korzystaliby już z listy udostępnianej przez twórców programu.

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności