Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

Po aktualizacji nie działa sprawdzanie pagerank oraz dostępność domen, cały czas pokazuje errory.

Bardzo prosimy o kontakt z centrum pomocy pod adresem pomoc@exdomain.eu. Napotkane problemy najprawdopodobniej występują tylko u Pana i mogą być zależne od środowiska lub konfiguracji weryfikowanych domen. Prosimy o przesłanie przykładowych domen z którymi występują problemy i postaramy się udzielić wskazówek pozwalających na rozwiązanie tego problemu.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nowa wersja eXdomain 2.0 już w sprzedaży!

Zbudowana na bazie precyzyjnie zbadanych wymagań obecnych i przyszłych odbiorców skutecznie wpłynie na wydajność pracy każdego użytkownika.

W najnowszej wersji zrealizowane zostały długo oczekiwane zmiany w sposobie filtrowania i sortowania wyników:

1. filtry możliwe do zastosowania jednocześnie na skanowanych i archiwalnych listach wyników
  2. FILTR LEKSYKALNY - teraz możliwe jest odfiltrowanie domen zawierających dane słowa, liczby, litery, znaki (także filtr REGEX) i anty-słowa
  3. możliwość wprowadznia filtrów jeszcze przed skanowaniem

MONITORING DOMEN - doskonała funkcja wspomagająca obserowanie zmian we wskaźnikach domen, które prezentowane są na przejrzystych wykresach.

EDYTOWALNA PRZESTRZEŃ ROBOCZA - wszystkie okna z wartościami są dokowalne, można umieszczać je w dowolnym miejscu okna głównego aplikacji.

GENERATOR BŁĘDÓW TYPOGRAFICZNYCH - bez konieczności opuszczania okna programu każdy użytkownik może z łatwością wygenerować typos'y dla dowolnej nazwy domeny, a następnie poddać je analizie.

ZAKŁADKI - możliwośc otwierania wielu różnych elementów w osobnych zakładkach. Na przykład archiwalne wyniki.

PRZEGLĄDARKA INERNETOWA - nie ma już konieczości sprawdzania co znajduje się pod danym adresem w przeglądarce. Od teraz można to zrobić z poziomu programu dzięki wbudowanej szybkiej przeglądarce WWW.

WAYBACK MACHINE - wszyscy zainteresowani archiwalnymi treściami pod daną domeną, mogą je zweryfikować dzięki funkci "Wayback Machine" w menu kontekstowym.

NOWE WARTOŚCI IP I DŁUGOŚĆ NAZWY DOMENY - możliwość sprawdzania nowych wartości domeny: IP oraz długość nazwy (według tych wartości można także filtrować i sortować wyniki).

OBSZERNY WHOIS - wzbogacona funkcja WHOIS od teraz możliwe jest sprawdzanie WHOIS nie tylko dla domen już przeskanowanych, ale także przed rozpoczęciem skanowania i dowolnie innych podając adres w oknie przeglądarki WhoIs.

DZIENNIK BŁĘDÓW - wszelkie błędy pojawiające się na liście skanowanych domen trafiają do dziennika błędów, w którym znajduje się pełna interpretacja rodzaju i powodu błędu.

Wszystkich zapraszamy na stronę aplikacji eXdomain

https://pl.eXdomain.eu/

Już wkrótce nowe filmy prezentujące możliwości aplikacji eXdomain 2.0!

Szczegółowy opis nowej wersji oraz zdjęcia programu dostępne są pod adresem:

https://pl.exdomain.eu/exdomain2.aspx

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• 1 miesiąc temu...

Też chciałem sobie potestować nową wersję progamu, ale okazało się, że nie mogę aktywować softu na nowym Windowsie - licencja była na Vista, teraz mam W7 i program prosi o kontakt z obsługą celem reaktywacji licencji. Zrobiłem to 21 czerwca - i ani widu, ani słychu. Być może ktoś zwróci na mnie uwagę gdy napiszę o tym na Forum?

B)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Tak swoją drogą udaje wam się jeszcze złapać jakieś fajne domenki ;)?

Udaje się i to nawet ręcznie. Zastanawiam się czy ten programik przyśpieszył by i ułatwił mi robótkę.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie niestety ostatnio program cały czas się sypie, co nie kliknę - to błąd aplikacji wystąpił i nastąpi zamknięcie. Proxy za każdym razem chce sprawdzać (nie wiem po co) i aż się boję coś klikać, bo niestety co moment jakiś problem. We wcześniejszych wersjach działał znacznie bardziej stabilnie.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

U mnie niestety ostatnio program cały czas się sypie, co nie kliknę - to błąd aplikacji wystąpił i nastąpi zamknięcie. Proxy za każdym razem chce sprawdzać (nie wiem po co) i aż się boję coś klikać, bo niestety co moment jakiś problem. We wcześniejszych wersjach działał znacznie bardziej stabilnie.

Witam,

Jeżeli jeszcze nie wysyłał Pan zgłoszenia w tej sprawie do naszego centrum pomocy bardzo prosimy o przesłanie maila na adres pomoc@exdomain.eu jeżeli istnieje jakikolwiek konkretny scenariusz lub szereg czynności po których wykonaniu zawsze występują opisane problemy bardzo prosimy o przesłanie próbki danych, domen, konfiguracji oraz opisu scenariusza a problem z pewnością zostanie natychmiastowo usunięty. Mieliśmy pewne zgłoszenia o podobnych problemach, które występują obecnie tylko w wybranych środowiskach na co może mieć wpływ zainstalowane oprogramowanie, wersja systemu, poprawki i inne. Gdy tylko uda nam się odtworzyć którykolwiek błąd w naszym środowisku z pewnością natychmiast zostanie wydana odpowiednia poprawka.

Wszelkiego rodzaju zgłoszenia pomagają nam w identyfikacji problemów zatem bardzo prosimy o nadsyłanie ich na podany powyżej adres. Dołożymy wszelkich starań aby w najbliższym czasie aplikacja osiągneła możliwie maksymalną stabilność we wszystkich środowiskach.

Pozdrawiam,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Muszę pochwalić reakcję supportu eXdomain na mój post chwilkę wcześniej - bardzo mi się podobał ich sposób i tempo reakcji. Dziękuję.

PS.

Wiedziałem, że post na PiO ma swoją moc i wymowę ;-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności