Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy ten program można zamknąć bez używania menadżera zadań ?

Za każdym razem wyskakuje okienko "zapisuje stan skanowania" które nie chce się zamknąć

Witam,

Faktycznie po ostatnich aktualizacjach mogą pojawiać się problemy z zamykaniem aplikacji. W dniu dzisiejszym zostanie udostępniona poprawka rozwiązująca ten problem. Będziemy informować na forum po udostępnieniu poprawki.

Pozdrawiamy,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Rozumiem, że użytkownicy obecnej wersji windowsowej dostaną jakiś korzystny rabat na wersję serwerową, tak? Od razu zgłaszam do wersji serwerowej funkcję phpProxy, by można było korzystać ze zwykłych hostingów jako proxy.

Na dzień dzisiejszy nie ma 100% pewności, że taka wersja powstanie, nie mniej jednak z pewnością byłaby to wyższa, zarazem droższa wersja, a posiadacze wcześniejszych licencji otrzymaliby możliwość zakupu w znacznie korzystniejszej cenie.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Uprzejmie informujemy, że właśnie została udostępniona poprawka mająca na celu rozwiązanie problemów z zamykaniem aplikacji. Dołożyliśmy wszelkich starań aby uniknąć błędu w każdym możliwym środowisku. Bardzo prosimy o aktualizację do najnowszej wersji. Aktualizacja powinna zostać wykryta i zainstalowania po dwóch uruchomieniach programu.

Wszystkich użytkowników, którzy mieli dotychczas problemy przy zamykaniu aplikacji bardzo prosimy o przesłanie na adres pomoc@exdomain.eu informacji czy problemy ustąpiły.

Wersja rozwiązująca problem: 2.0.0.39

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• 2 tygodnie później...
pytanie do admina (pisałem na support)

w listopadzie zakupiłem exdomain v 1.0 jednak pogubiłem wszystkie dane (@,hasła,klucze)

chciałem znów się pobawić programem, czy możecie mi jakoś pomóc!?

Niestety Pana mail do nas nie dotarł. Na zgłoszenia dotyczące reaktywacji klucza bądź ponownego przesłania danych licencyjnych staramy się odpowiadać najszybciej jak to możliwe. Bardzo proszę o prywatną wiadomość z informacją kiedy i na jaki adres przesłał Pan zgłoszenia postaramy się zweryfikować co mogłobyć przyczyną tego, że Pana wiadomość do nas nie dotarła.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• 3 tygodnie później...

Mam pytanie. Czy w programie, gdy mamy listę domen do przeskanowania, da się jakoś wybiórczo skanować pojedyncze domeny, tak żeby nie usuwać innych z listy?

Bo mam listę kilkuset domen, a chcę sprawdzić powiedzmy 50. Za każdym razem selekcjonować domeny do sprawdzenia to trochę nie bardzo, a marnować czas na skanowanie wszystkich też mi raczej się nie widzi.

Da się coś zrobić w tej kwestii?

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności