Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam. Miał ktoś problem z utratą bazy danych z wynikami skanowania i z monitorowanymi domenami?

Bo wczoraj po niespodziewanym zaniku napięcia pokazuje mi błędy w plikach XML a wyniki skanowania i monitorowane domeny są puste.

Da się to jakoś odzyskać?

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

• 1 miesiąc temu...
Czy wiadomo co z wersja serwerową?

Obecnie skupimy się na poprawieniu błędów w obecnej wersji aplikacji oraz wprowadzeniu usprawnień i funkcjonalności sugerowanych przez użytkowników. To o czym mogę zapewnić to, że wymieniane we wcześniejszych wątkach sugestie zostaną z pewnością uwzględnione.

Przygotowujemy się do pracy nad wersją serwerową, myślę że na dobre ruszymy w styczniu. Nie jestem w stanie podać dokładnej daty zakończenia prac. Nie chciałbym podawać informacji, które mogłyby w powodować rozczarowanie, w przypadku gdybyśmy nie zdążyli w szacowanym terminie.

Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Jeśli mam jedynkę to ile muszę dopłacić do dwójki?

Witam,

aktualizacje eXdomain są darmowe. Wszyscy użytkownicy, którzy zakupili eXdomain 1.0 otrzymują aktualizację do wersji 2.0 bezpłatnie.

Bardzo proszę o sprawdzenie wersji oprogramowania korzystając z Pomoc > O programie eXdomain, jeżeli wyświetla się wersja 1.0, proszę o skorzystanie z opcji Pomoc > Sprawdź dostępność aktualizacji ...

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Witam,

do każdej licencji eXdomain, zakupionej przed 31.12.2010 g.: 24:00 dodajemy pakiet Proxy 8 adresów IP za darmo!

Witam no ja sie na promocje nie załapałem;( Zakupiłem program wczoraj.

Co do samego programu. W prezentacji video widzę ładnie jak program generuje liste domen ze statusem available.

W moim przypadku, wszystkie domeny jakie zeskanowałem do tej pory posiadają status unavailable. Nawet te wygasłe.

Nie wiem czy to wina złej konfiguracji (proxy mam zakupione z socks ze strony programu). Czy jest to po prostu pech, że w danej chwili nie ma żadnej dostępnej.

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności