Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

Być może w złym formacie wpisałeś te proxy, bo trzeba podać zarówno porty http jak i socks.

Proxy po sprawdzeniu mam status jako poprawne.

Liste proxy gotową ściągnąłem z panelu zakupu na stronie producenta. I mam wpisane w takim formacie:

66.232.112.122:60099/61336:użytkownik:hasło

Oczywiście hasło i użytkownik jest moje odpowiednie wstawione.

Strony sprawdzają się w porządku, tylko ten sam status unavailable, mnie dobija. NA kilka tysięcy domen przeskanowanych nie ma ani jednej dostępnej. Czyżby tak szybko były wykupowane?

Sprawdzam nawet domeny z bazy z dropped.pl wcześniejszej np z listopada i wszystko jest niedostępne.

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Być może w złym formacie wpisałeś te proxy, bo trzeba podać zarówno porty http jak i socks.

Proxy po sprawdzeniu mam status jako poprawne.

Liste proxy gotową ściągnąłem z panelu zakupu na stronie producenta. I mam wpisane w takim formacie:

66.232.112.122:60099/61336:użytkownik:hasło

Oczywiście hasło i użytkownik jest moje odpowiednie wstawione.

Strony sprawdzają się w porządku, tylko ten sam status unavailable, mnie dobija. NA kilka tysięcy domen przeskanowanych nie ma ani jednej dostępnej. Czyżby tak szybko były wykupowane?

Sprawdzam nawet domeny z bazy z dropped.pl wcześniejszej np z listopada i wszystko jest niedostępne.

Witam,

Proszę przesłać nam dane przykładowej listy (dostawca, data), która wyświetla tylko wartość "unavailable". Mile widziany będzie screen (zrzut całego okna programu). Zgłoszenie można przesłać na kontakt@sdnsoft.com. Porównamy wyniki z naszymi wskazaniami i zweryfikujemy przyczynę ewentualnego problemu.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Aniec2, może i wygodniej, ale pewnie mniej efektywnie. Poza tym zastanawiam się teraz czy tak naprawdę by było wygodniej. Można tu przecież odpalić sprawdzanie wielu tysięcy domen w tle i wrzucić do tray'a. Łącza to za bardzo nie obciąża i sprzętu też nie, więc problemu raczej nie ma.

@sdnsoft - jakieś nadchodzące w najbliższym czasie promocję...?:)

Zastanawiam się nad kupnem i nie powiem, jakaś zniżka, albo cos w ten deseń by mnie zachęciła...;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Drodzy Użytkownicy!

Nawiązując do wcześniejszych wypowiedzi, chcielibyśmy wszystkim forumowiczom życzyć mokrego Śmigusa Dyngusa i wielu wartościowych domen!

W ramach Świątecznej Promocji pragniemy zaoferować Wam Specjalny Kod Rabatowy 5% :pytajnik: ważny dn. 25-04-2011 do godziny 23:59:59!

Jak skorzystać z promocji?

1. Kliknij: https://pl.exdomain.eu/buy.aspx

2. Wpisz: LANY

(kod należy wpisać w polu "Kod promocyjny" w formularzu zakupu [wielkość liter jest brana pod uwagę])

Czas ucieka! :D

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

W ramach świątecznej promocji to proponowałbym dać aktualizację dotyczącą zmian w archive.org bo w tym momencie praktycznie z programem nie da sie efektywnie pracować.

Pisałem dwa razy na maila, poprawka miała być w ciągu tygodnia - dwa tygodnie po dalej nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności