Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

KNS ciulowe te proxy masz- jak są dzielone to pewnie pobanowane szybko. U mnie sprawdza PR i fake bez problemu ale mam proxy nie-dzielone.

Ciekawa sprawa ze czasem pokazuje fake podczas gdy nie jest fake, ale lepiej że jest tak niż odwrotnie ;-)

Co mnie wkurza niesamowicie to fakt, że program kosztuje dwa i pół razy tyle co na przykład SB, gdzie SB jest aktualizowany na bieżąco od lat a tutaj autor pisze w listopadzie, że będzie aktualizacja nowego źródła linków w dwa tygodnie - do połowy grudnia 2011 i co? i gó**o

Jest luty 2012 dwa miesiące minęły nie dwa tygodnie, a aktualizacji z nowym źródłem linków jak nie było tak nie ma.

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tomku no oczywiście, że są do czego innego i zupełnie nie chodziło o porównywanie SB do eXdomain w kontekście ich funkcjonalności.

Chodziło mi o przyrównanie tempa wprowadzania poprawek do jakiś innych popularnych narzędzi i zaznaczyłem dla przykładu jednorazowo płatne SB. Wiem, wiem rynek na SB jest gigantyczny i wciąż pewnie mają sprzedaż na dobrym poziomie, eXdomain pewnie ma trochę mniejszy rynek jak z SB...

eXdomain jest świetnym softem, ale jak widać na poprawki trzeba trochę czekać.

Lesiu Myślałem, że to się nazywa reklama...a ty mi mówisz, że wścibskość. Hmm...

Wiem, wiem rynek na SB jest gigantyczny i wciąż pewnie mają sprzedaż na dobrym poziomie, eXdomain pewnie ma trochę mniejszy rynek jak z SB...

Sam sobie doskonale wyjaśniłeś dlaczego jest tak a nie inaczej ;)

Pozdrawiam T.

BTW co do ujawniania danych nie wiem w jakim celu to zrobiłeś :)...reklamą jest produkt lub nazwa firmy a nie imię i nazwisko i powiązania tata syn lub brat-brat ;) dla mnie to oni nawet gejami mogą być-jeśli robią dobry produkt za dobrą cenę to są w porządku :-).

Pytania do osób używających eXdomain:

1. Czy program jest wciąż w pełni funkcjonalny i czy nadal udaje się wyłapywać porządne domeny?

2. Czy są inne sensowne sposoby na łapanie wartościowych domen?

3. Czy warto kupić ten program w celu przechwycenia jednorazowo kilkudziesięciu domen i późniejszego łapania pojedynczych domen od czasu do czasu?

4. Czy udaje się łapać sensowne regionalki, domeny idn itp.?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Czy program jest wciąż w pełni funkcjonalny i czy nadal udaje się wyłapywać porządne domeny?

Mam program od dawna, używam rzadko, bo nigdy, nic ciekawego nie złapałem nim - próbowałem kilka razy na różne sposoby.

Za to dużo sukcesów z jakich jestem bardzo zadowolony, odniosłem wyszukując ręcznie....... :)

Jak potrzebujesz 'jakiś' domenek pod spamy, to pewnie programem wyłapiesz, ale jak potrzebujesz naprawdę porządne, to tylko ręczna robota (trzeba trochę przy tym pomyśleć - jak i gdzie szukać).

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 1 miesiąc temu...

Działa wam sprawdzanie serwerów proxy które mają autoryzację (login i hasło) ?

U mnie pojawia się "Trwa sprawdzanie proxy" i nic się nie dzieje :/

IP mam dodane w takiej postaci:

ip:port/:login:haslo

Proxy jest na moim dedyku udostępniane przy pomocy squid'a. W Scrapeboxie śmiga bardzo dobrze...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• 6 miesięcy temu...

Jaka jest obecna cena i zniżka ? ;)

Przepraszam za przeoczone (jedyne kilka miesięcy) ;) pytanie. Obecna cena programu to 500PLN netto. Rozwijamy jego funkcjonalnośći dbamy o to by działał niezawodnie. Wprowadzamy bardzo wiele elementów zgodnie z sugestiami użytkowników, zatem zachęcam do zgłaszania :)

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Zgłaszałem jedną sugestię na mail jakiś czas temu ale nie dostałem odpowiedzi: wprowadzenie do obsługi proxy możliwości korzystania z API proxymarket (by program sam co ustalony czas zaciągał z PM nowe adresy) + przerobienie z tego powodu mechanizmu programu by co jakiś czas odświeżał sobie tę listę proxy jaką używa właśnie. Bo jak z 20 proxy 10 zostanie zbanowanych, program ich nie podmieni w czasie pracy i dalej będzie palił te pozostałe 10 to wiadomo ;) A tak byłaby możliwość ustawienia w opcjach by nowe proxy z proxymarket pobierał np. co 15 minut, a podczas pracy co którąś sprawdzaną domenę aktualizował sobie tę listę używanych właśnie proxy o świeże. Był by w tym sensie bardzo wydajny, bez strachu można by zostawić program na noc, da radę? :)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

• 2 tygodnie później...

Zgłaszałem jedną sugestię na mail jakiś czas temu ale nie dostałem odpowiedzi: wprowadzenie do obsługi proxy możliwości korzystania z API proxymarket (by program sam co ustalony czas zaciągał z PM nowe adresy) + przerobienie z tego powodu mechanizmu programu by co jakiś czas odświeżał sobie tę listę proxy jaką używa właśnie. Bo jak z 20 proxy 10 zostanie zbanowanych, program ich nie podmieni w czasie pracy i dalej będzie palił te pozostałe 10 to wiadomo ;) A tak byłaby możliwość ustawienia w opcjach by nowe proxy z proxymarket pobierał np. co 15 minut, a podczas pracy co którąś sprawdzaną domenę aktualizował sobie tę listę używanych właśnie proxy o świeże. Był by w tym sensie bardzo wydajny, bez strachu można by zostawić program na noc, da radę? :)

To jest ciekawe rozwiązanie, musimy się temu dokładniej przyjrzeć i wtedy będziemy mogli odpowiedzieć czy i na kiedy :)

Zwracam się do osób korzystających z programu. Jak oceniacie support? Progam jest aktualizowany na czas i zmiany są wprowadzane od razu gdy się coś zaczyna sypać?

eXdomain nie odpowiedziałeś Mateuszowi na najważniejsze.. Kiedy będzie zniżka? Idą święta..

Przy okazji odpowiedzi na pytanie dot. zniżki, może napiszę że z naszej strony nieustannie udoskonalamy support. Pracujemy nad tym aby odpowiedzi na zadane pytania i problemy trafiały do użytkowników jak najszybciej.

Przechodząc do zniżki, to prawda święta się zbliżają, ale jeszcze mamy trochę czasu. Mimo to obiecuję, że coś przygotujemy :)

Tymczasem, użytkownicy którzy już korzystają z programu mogą się spodziewać prezentów jeszcze przed świętami ;)

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• 3 tygodnie później...

Udostępniliśmy aktualizację. Zachęcamy do aktualizowania programu (Pomoc > Sprawdź dostępność aktualizacji...)

1. Dodaliśmy obsługę SEOMoz (można korzystać za darmowych wartości lub wprowadzić swój klucz API w celu korzystania z rozszerzonej funkjonalności).

2. Dokonaliśmy zmiany w domyślnym układzie okien.

3. Przyspieszyliśmy wyświetlanie wyników podczas skanowania.

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności