Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pytanko: jest możliwość aby eXdomain przefiltrował mi domeny które zawierają w nazwie określone słowo? Bez sensu aby program analizował 60 tyś domen.

Witam Serdecznie,

Zarówno filtrowanie według kryteriów nazwy jak i progresywne skanowanie czyli analiza kolejnych parametrów dopiero w przypadku spełnienia wcześniejszych kryteriów są w na liście nadchodzących zmian i zostaną wdrożone w najbliższych wersjach.

Pozdrawiamy,

SdNsoft

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

tym więcej osób będzie korzystało z tego programu tym trudniej będzie znaleźć coś wartościowego, więc na razie i tak jest chyba jeszcze najlepszy okres..
To prawda, ale nikt nie będzie chyba kupować kilku czy kilkunastu domen dziennie. Ponadto jedni kupują .pl i inne odmiany domen polskich, inni zaś potrzebują domeny .de i .at, a jeszcze inni szukają domen globalnych. Mam nadzieję, że się nie mylę, ale jak na razie nie zauważyłem jeszcze jakiejś zmiany w dostępności mocnych, wygasłych domen.

Ja tam trochę proxów poznajdowałem - demonami szybkości to one nie są a i troszkę pobanowanych - ale dają rade... z tego domeny .pl z racje tego co pisałem wyżej póki co odpuściłem - bo jednak dostępności nie sprawdza.

Ale domenki .net / .com itp. pooglądałem i o ile póki co takie pierwsze testy są - to wydaje mi się ze globalnych z jakimś PageRank złapać to jest jakiś cud - chyba na 5000 domen żadnego PR, z tego chyba tylko kilka zer (nie mylić z kreseczkami). Ale już pod site: coś było, chyba widziałem jakąś dostępną .info z 8000 site i jakieś 3 inne w granicach 2000-4000. Szaleństwa nie ma... no ale może jak będą lepsze proxy to się i lepiej przeczesze.

Ptaq, widzisz to są domeny wygasłe, więc PR też wygasł moim zdaniem. Jak ma jakies linki, kupujesz, stawiasz wp i pr wskoczy sam :P

Aktualizacja eXdomain v1.0.0.122

NOWA AKUTALIZACJA eXdomain

*Aplikacja zostanie uaktualniona automatycznie po jej uruhomieniu.

Wprowadzone zmiany:

- w znacznym stopniu zredukowane zostało zużycie pamięci operacyjnej RAM

- znacznemu skróceniu uległ czas procesu analizy nawet setek tysięcy adresów internetowych

- zwiększona zostałą ogólna wydajność pracy programu

- przyspieszony został proces filtrowania i sortowania wyników

- obecnie możliwe jest zdefiniowanie ponad 6000 adresów Proxy (brak problemu ucinania listy adresów)

- możliwość weryfikacji NOWYCH WSKAŹNIKÓW:

-
AltaVista Site

-
AltaVista Link

-
AltaVista LinkDomain

-
Yahoo Site

- dodatkowe opcje filtrowania według wskaźników: AltaVista Site, Link, LinkDomain, YahooSite

Zauważalnej poprawie uległa także funkcjonalność aplikacji, udoskonalony został interfejs użytkownika.

Dziękujemy dotychczasowym użytkownikom aplikacji za zgłaszanie pomysłów, opinii i sugestii odnośnie eXdomain. Dzięki informacjom, które od Państwa otrzymujemy rozwój aplikacji może przebiegać znacznie szybciej.

Więcej informacji na temat wprowadzonych zmian, screeny z nowej wersji oraz możliwość zakupu znajdą Państwo na stronie:

www.exdomain.eu

oraz

www.exdomain.eu/howto/

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Zapytam, bo nurtuje mnie jedna rzecz - dlaczego, gdy pobieram listę domen np: com.pl z dropped.pl pojawia mi się zawsze tylko pierwsze 2500 domen? Zwykle są to domeny śmieciowe - z cyferkami itp. W jaki sposób mogę pobrać listę bardziej pełną, by program sobie działał w tle przez dzień i noc?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Pozwoliłem sobie o krótką recenzję (opis spostrzeżeń) na moim blogu, jeżeli ktoś jest zainteresowany moimi odczuciami na temat tego programu zapraszam na: https://www.pozycjoner.biz/exdomain-program...sajacych-domen/

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Myślę, że niepotrzebnie szukasz stron z indeksem w google. Wszystkie, które do tej pory kupiłem były z site=0 i PR n/a. Mimo to ładnie wchodzą w indeks i zdobywają szybko PR 3-4. Tylko jedna okazała się gorsza, bo dostała PR0, ale w indeks wchodzi bez przeszkód.

Ważniejsza jest analiza YBL i wieku domenki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności