Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A na moje pytanie tutaj też nikt nie odpowiedział. Czy Wy koledzy (inni użytkownicy) nie macie problemu z tym, że wczytuje tylko pierwsze 2500 domen wg alfabetu?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

byłoby fajnie gdyby ktoś podesłał sprawdzony serwis z płatnymi proxy, który ma też dobre ceny i info ile tych proxy trzeba kupić, na początek na polskie listy.

edit: kupiłem najtańszy pakiet na proxybonanza.com wpisałem te adresy do programu, jednak nie działa mi to, proszę kogoś o pomoc.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Jak szukam biz, org, net na justdropped.com to za kazdym razem dostaje taką samą listę beznadziejnych domen.

0-blog.info

0-portal.info

0-shop.info

0-store.info

0000112.com

JustDropped.com

Wy też tak macie?

Fikas, pochwal się co wychaczyłeś :D

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Witamy Serdecznie,

Uprzejmie informujemy, że zgłoszenia wszystkich użytkowników rejestrujemy w naszej bazie i w żadnym wypadku nie pomijamy żadnej sprawy niestety jednak nie jesteśmy w stanie równie szybko wdrażać zmiany dla każdego zgłoszenia. Mimo wszystko dokładamy wszelkich starań aby żadna sprawa nie zalegała zbyt długo. Zapraszamy wszystkich do zapoznania się z najnowszą aktualizacją udostępnioną 28 sierpnia 2009.

AKTUALIZACJA v1.0.0.123 [28 sierpnia 2009]

Najważniejsze zmiany:

01. Poprawka dropped.pl - rozwiązaliśmy problem pobierania domen z serwisu dropped.pl oraz znacząco skróciliśmy czas pobierania

(problem znany jako pobieranie 2499 domen numerycznych)

02. Dodaliśmy możliwość importowania listy wygasających domen regionalnych

03. Udostępniliśmy możliwość zmiany kolejności kolumn metodą drag&drop oraz dodaliśmy funkcję zapamiętującą te ustawienia przy zamknięciu programu.

04. Ułatwione sortowanie - w nowej wersji dodaliśmy możliwość posortowania wyników według pojedynczej kolumny poprzez kliknięcie jej nagłówka bez konieczności zmian w zakładce filtrów i sortowania.

Dodatkowe informacje o programie można znaleźć na stronie:

www.exdomain.eu

Oraz informacje o wprowadzonych zmiana w dziale funkcje programu:

www.exdomain.eu/howto/

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Czy zmiany 03, 04 zostały wprowadzone? Mam wersje 1.0.0.123 programu i nie mam możliwości posortowania wyników.

Jak wyeksportować monitorowane domeny do pliku tekstowego?

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności