Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie mam sortowania po kolumnach. Są "nieaktywne".

Witam,

Bardzo proszę o kontakt z pomocą techniczną pod adresem kontakt@sdnsoft.com przesyłając opis problemu oraz informacje odnośnie systemu, wersji językowej i ustawień regionalnych.

Uprzejmie informujemy również, iż pomimo wprowadzenia aktualizacji rozwiązującej problem dropped.pl, konflikt nie został w pełni rozwiązany. Obecnie poprawnie działa import z dnia aktualnego co nie było możliwe w poprzednich wersjach jednak nadal problem pozostaje gdy importujemy dane z przed 3 lub więcej dni. Prace nad pełnym rozwiązaniem problemu są w toku i gdy tylko udostępnimy aktualizację zamieścimy stosowny komunikat.

Pozdrawiam,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Uprzejmie informujemy również, iż pomimo wprowadzenia aktualizacji rozwiązującej problem dropped.pl, konflikt nie został w pełni rozwiązany. Obecnie poprawnie działa import z dnia aktualnego co nie było możliwe w poprzednich wersjach jednak nadal problem pozostaje gdy importujemy dane z przed 3 lub więcej dni. Prace nad pełnym rozwiązaniem problemu są w toku i gdy tylko udostępnimy aktualizację zamieścimy stosowny komunikat.

Konflikt importu domen z dropped.pl w pełni rozwiązany.

Uprzejmie informujemy, że udało nam się ostatecznie w pełni rozwiązać problem importu domen z dropped.pl. Bardzo prosimy o weryfikację tej funkcji po aktualizacji programu a w przypadku dalszych problemów prosimy o kontakt pod adresem kontakt@sdnsoft.com.

Pozdrawiamy,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

• 2 tygodnie później...
Powie mi ktoś gdzie mogę dostać pewne proxy, bo administrator programu nie odpisuje od 3 dni.

Bardzo prosimy o ponowny kontakt. Staramy się na bieżąco reagować na każde pytanie i najprawdopodobniej Pana mail po prostu nieszczęśliwie zaginął.

Pozdrawiam,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Aktualizacja eXdomain! v1.0.0.134

Szanowni Państwo,

Mamy przyjemność przekazać w Państwa ręce najnowszą wersję programu eXdomain! Dzięki poprawie wydajności programu i zmniejszeniu zużycia pamięci, pojawiły się przed nami nowe możliwości - zwiększylimy limit ilości wątków do analizy domen z 20 do 30, czyli aż o 50%! Dzięki temu udało nam się przełamać kolejną barierę - skróciliśmy czas trwania procesu, tym samym gwarantując Państwu większą skuteczność i komfort użytkowania programu.

Specjalnie dla użytkowników forum "PiO" przygotowaliśmy kod promocyjny "PIO". Dzięki temu macie Państwo możliwość zakupienia programu eXdomain w atrakcyjnej, promocyjnej cenie - 199 PLN netto. Aby uzyskać dostęp do najnowszej, ulepszonej wersji programu, i skorzystać z promocyjnej oferty, wystarczy wpisać kod na stronie eXdomain (https://www.exdomain.eu/buy/). Promocja trwa od 25 do 30 września, jest jednak ograniczona dla pięciu pierwszych osób. Oczywiście poinformujemy Państwa, gdy promocyjne licencje zostaną wyprzedane.

Przypominamy, że użytkownicy, którzy są już posiadaczami licencji programu eXdomain, tę i kolejne aktualizacje otrzymają automatycznie, bez dodatkowych opłat.

Pozdrawiamy,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

A ja zapytam od płatne proxy, czy można kupić u twórców programu, ew. gdzie polecają kupić ?

Np. ja się gdzieś tam zalogowałem - chciałem kupić... ale na szczęście dostałem 1 proxy niby premium na 24h do testowania - i okazało się ze w google było zbanowane :/

Wiec nie za fajnie by było nakupić proxy a później okaże się, że zbanowane i XXX zł w plecy :/

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ptaq, jeśli chodzi o proxy to masz przynajmniej 3 rozwiązania:

1. Możesz zakupić pakiet proxy u twórców programu.

2. Możesz zakupić pakiet proxy w jakiejś firmie, która świadczy usługi tego typu.

3. Możesz samemu postawić serwer proxy na dedyku, o ile masz oczywiście odpowiedni pakiet adresów IP.

Pamiętaj tylko aby te adresy proxy były naprawdę anonimowe i szybkie. Stąd też ja od razu na starcie skreślam wszelkie darmowe wynalazki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności