Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o proxy to mogę polecić www.proxybonanza.com. Właśnie testuje - w miare szybkie.

A jesli chodzi o program to calkiem niezły dzisiaj wyhaczyłem domenke z PR7 ;)

Czy znacie jakieś dobre narzędzie do sprawdzania Fake Page rank? Bo aż mi się nie chce wierzyć:)

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ostatnie licencje w promocyjnej cenie!

Uprzejmie informujemy, że pozostały 2 licencje w promocyjnej cenie, a czas promocji dobiega końca o 00:00 w nocy z 30 września na 1 października. Zainteresowanych zakupem zapraszamy do składania zamówień. Przypominamy, że aby skorzystać z promocji w trakcie zakupu należy wprowadzić kod promocyjny "PIO".

Pozdrawiamy,

stopka_forum.jpg

eXdomain

www.eXdomain.eu

Śmiało mogę powiedzieć że żałuje iż nie zakupiłem tego programu wcześniej ;) Bardzo fajnie śmiga :D

Jedynie dodałbym opcje wznawiania sesji, ponieważ obecnie po kliknięciu na "zamknij" automatycznie przerywa sprawdzaanie listy a po ponownym włączeniu programu sprawdza liste od nowa :D

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

FiKaS, wiem że tak można zrobić ale już dwa razy zdażyło mi sie odruchowo kliknąć [X] przez co sprawdzanie zaczynało się od nowa... a przy 50k domen do sprawdzenia o nie jest wcale takie przyjemne :D

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

a mi program czasami się wiesza przy większej ilości domen.

Mam na przyklad

ilość domen: 29950

poprawnie sprawdzone: 29813

błędy: 134

Nie sprawdza do końca zostawia jakieś 3 domeny (nie ma komunikatu o tym że jest koniec sprawdzania), a kiedy robie STOP to pojawia się

Zatrzymuje....3

I mogę sobie czekać i czekać, i tak nie zatrzyma. Musze go zamknąć poprzez ctrl+alt+del

Mich@ł - nie wiem czy dobrze radzę, bo dopiero wczoraj kupiłem program i nie wiem jeszcze dokładnie co do czego :D

Ale żeby nie sprawdzać wszystkich od nowa, to w Historii masz te sprawdzone, patrzysz mniej więcej ile zostało sprawdzonych, patrzysz jaka ostatnia sprawdzona i z listy usuwasz "mniej więcej" tyle z początku co już sprawdziło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności