Skocz do zawartości

eXdomain

eXdomain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 344
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Czy u tych, którzy korzystają z bonanzy wszystko jest w porządku? U mnie program zaczął sypać errorami i nie pokazuje dostępności.

U mnie też same errory. Wczoraj kupiłam eXdomain, dzisiaj proxy na bonanza i same errory.

Usiłowałam kupić w eXdomain działające proxy, ale support w ogóle się nie odzywa.

Halo eXdomain! Czy ktoś u was odbiera maile od klientów?

ps. może ktoś z użytkowników programu zna stronę z której można ściągnąć listę spadających domen .de?

W takim razie prawdopodobnie coś się zrypało w bonanzie, bo bezpośrednio oraz przez inne proxy sprawdzane jest wszystko poprawnie.

Możliwe, daj znać jak się poprawi, bo właśnie dzisiaj chciałem u nich kupić proxy, ale Twój post mnie zniechęcił :)

Na środkowym pakiecie wszystko śmigało bez żadnych problemów? Nigdy żadnych errorów bez względu na ilość zapytań?

Do tej pory nie miałem problemów. Zdarzały się sporadyczne przerwy, ale na przykład z powodu jakichś tam zmian w ich systemie czy w konfiguracji serwera proxy. Chciałem sobie właśnie dziś przysiąść i kupić kilka starych domen i ######. Prawdopodobnie nie działa coś z socks5, ale mogę się mylić. Mam nadzieję, że szybko usuną tę usterkę. Na środkowym pakiecie korzystałem z 20 równoległych wątków, ale prawdopodobnie 30 też się da, sprawdzę ja zadziała znów ta dostępność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności