Skocz do zawartości

CMSa pod serwis z ogłoszeniami

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, poszukuje CMSa pod serwis z ogłoszeniami dla biura podróźy.

Zależy mi na stronie przyjaznej wyszukiwarkom.

głównie:

- mod_rewrite w stylu: strona.pl/wczasy/super-last-minute/cypr

- zmienne title w zależności od podstrony

i tym podobne.

Polecicie coś? :soczek:

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Poza tym wordpress może być "zbyt skomplikowany" dla zwykłego użytkownika, który chce dodać ogłoszenie. Chyba, że się go jakoś uprości, ale wiem, że niektórzy postronni ludzie sobie z nim nie radzą, to co nam się wydaje banalne dla pewnej grupy osób jest trudne.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ja proponuje Drupala, zrobisz na nim praktycznie wszystko i wbrew pozorom jest on prosty. Dla wielu osob moze sie wydawac na poczatku skomplikowany ale jesli sie z nim zaprzyjaznisz to juz czegos innego nie bedziesz chcial. Ma cala mase wtyczek dla praktycznie kazdych potrzeb. Jedyny minus to slaby polski suport. Jesli znasz angielski to znajdziesz szybko pomoc na stronie projektu. Jest tez dobra niemieckojezyczna strona projektu i 2 polskie. Wiele powaznych firm uzywa tego cms-a mimo iz jest on darmowy a to bardzo dobrze o nim swiadczy. Podstawa to dobranie odpowiednich wtyczek potrzebnych w danym projekcie. Na poczatku po instalacji prezentuje sie jak fiat 125 p ale po instalacji i dopasowaniu odpowiednich modulow i skorki mozna go przerobic na Ferrari. :)

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

• 2 tygodnie później...

Witam

Również poszukuję systemu CMS do zarządzania ogłoszeniami. Będzie to troche inna dziedzina, jednak system będzie funkcjonował podobnie. Dziś znalazłem ciekawą stronę:

https://www.ogloszenia.artvia.net/

System wygląda dość interesująco, przynajmniej dla mnie. Boję się jednak, że będzie niedopracowany i jest już chyba dość stary.

Muszę się również zainteresować pluginem SOBI2 do Joomla!, wygląda ciekawie.

Ciekawy jestem co o tym sądzicie, może spotkaliście podobne rozwiązania?

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

sam CMS jest tylko narzędziem , aby go w pełni wykorzystać potrzebny jest "spec" który ma wiedzę na jego temat w jednym paluszku a nie uczy sie przy okazji zlecenia. Bo z wyżej wymienionych to każdy da sie dostosować.

Flanker korzystałem z tego skryptu tylko w jego pierwszej wersji - nie 2.0, a wcześniejszej. Co mogę o nim powiedzieć... był przede wszystkim prosty i lekki. Mogę polecić na prosty serwis ogłoszeniowy, a po modyfikacjach nawet na taki bardziej skomplikowany.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności