Skocz do zawartości

Jaki Laptop?

KNS

Rekomendowane odpowiedzi

@Sebastian, ja kupiłem przez osobę która tam pracowała i przywiozła mi laptopa ze sobą.

Firmy nie znam, ale znalazłem co nieco - www.zakupywstanach.pl

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

dla osób, które współpracuja z Klientami z całego świata zakup sprzętu poza krajem nie jest szczególnym problemem...

ja z usa szarpnąłem mikeser dla żony... tu bym zapłacił za niego z 3k a moze i więcej, operacja ( nawet z cłem, bo poszło jakos tak dziwnie, nie kanałem, którym lecą paczki do PL, a jakimś oficjalnym) mnie wyniosła cos około 1400 PLN, oszczędności widac ;) co prawda to nie laptop, ale jak bym kupował teraz, pewnie i bym z tamtąd go próbował też kupić...

jedyny problem to to, że serwis chyba tutejszy by tego nie obsłuzył, choć szczerze mówiąc nie sprawdzałem :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Firmy nie znam, ale znalazłem co nieco - www.zakupywstanach.pl

Dzięki, sprawdzę.

jedyny problem to to, że serwis chyba tutejszy by tego nie obsłuzył, choć szczerze mówiąc nie sprawdzałem ;)

AFAIK Macbooki mają gwarancję światową na podstawie numeru seryjnego sprzętu. Chociaż mogę się mylić - będę musiał jeszcze sprawdzić.

W jaki sposob laptop moze umilic prace? smile.gif

widać albo kolega nie pracował na laptopie albo jest jakiś inny... Ja od czasu gdy przesiadłem się na laptopa nie wyobrażam sobie pracy przy stacjonarnym - używam z czasem z konieczności. Wiele osób, które znam to potwierdzi - choć pracują w biurze - wszyscy na laptopach.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

na laptopach owszem ale nie na klawiaturze w laptopie - dołączona normalna klawiatura, normalna myszka i zwykły monitor, bo pracować (ciągle) na ekraniku 15 cali z taka klawiaturą i padem to sobie nie wyobrażam. Sam osobiście mam taki zestawik jak wymieniłem i jest ogromy plus, że jak potrzebuje gdzieś zabrać materiał aby pokazać co nieco to nie ma żadnego problemu.

Ze swojej strony jedyne co mogę doradzić, zanim kupisz dany model sprawdź cz na odpowiednie chłodzenie do tego co pakujesz do środka - np lapy z osobną kartą graficzną potrafią się strasznie grzać dlatego w grę wchodzi kupienie podstawki chłodzącej.

a co do firm, to tak jak już zostało powiedziane - toshiba, lenovo, hp

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

W jaki sposob laptop moze umilic prace? smile.gif

widać albo kolega nie pracował na laptopie albo jest jakiś inny... Ja od czasu gdy przesiadłem się na laptopa nie wyobrażam sobie pracy przy stacjonarnym - używam z czasem z konieczności. Wiele osób, które znam to potwierdzi - choć pracują w biurze - wszyscy na laptopach.

Korzystam od kilku lat, ale nie rozumiem jak bez zewnętrznego monitora i klawiatury może to być lepsze rozwiązanie(pod względem wygody pracy).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności