Skocz do zawartości

Webh.pl - szaleństwa ciąg dalszy!

webh.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Nie wiem co sie u nich dzieje , od 3 tygodni moja wpłata wisi gdzies u nich , bo wciąż pisze że ma status niezapłacone.

Ich panel do płatności to nędza jakich mało, od lipca czekałem aż mi wystawią fakturę ( w panelu pisało że termin płatności mija 05.07.2009) a faktura za ten okres została mi wystawiona dopiero pod koniec września. Oczywiscie poprzednia wpłata już dawno musiała do nich dotrzeć, pisanie do nich na poczta@webh.pl , nic nie daje ( wysłane 3 maile) , ponad to pofatygowałem się zadzwonić pod podany numer kom, to najwidoczniej zaspany Pan, zbył mnie że on nie ma czasu i odpowie na maila ... do dzisiaj zostałem bez odpowiedzi.

Powiem krótko , kasa zapłacona ..... a zablokowany dostęp do panelu, do FTP , phpAdmin także, kopii nie mogę zrobić ,

Czekam tydzień na odblokowanie dostępu do konta, jeżeli nie zgłaszam sprawę prokuraturze, bo to najwidoczniej kolejna firma krzak za którą trzeba się zabrać .

Ostatnią firmę którą udupiłem jest polwebs.pl , kolejne patałachy. Na szczęscie już nikogo nie naciągną na kasę.

Pozdr.

Dokładnie. Też się zabierałem do takiego posta od kilku dni. Nie wiem co się dzieje z webh.pl ale nie wygląda to dobrze.

Chciałem zamówić dwa konta na dwóch różnych IP i zapytałem w mailu co zrobić, żeby otrzymać dwa konta. Odpowiedz otrzymałem po kilku godzinach. Wystarczyło podobno podać w uwagach do zamówienia adnotację. No więc tak zrobiłem. Okazało się jednak, że konta zostały z automatu założone na tym samym IP. No i się zaczęło. Napisałem maila, po kolejnym dniu kolejnego maila, później zostawiłem ticket w panelu zarządzania konta. Wszystko bez odpowiedzi. Pieniądze oczywiście przelałem w dniu w którym zamówiłem konta. I do niedawna status był cały czas: nieopłacone. Chciałem sprawdzić to teraz, ale ich strona nie działa.

Konta zamówiłem 1.10.2009, termin płatności mijał 8.10.2009. Korespondencja na którą otrzymałem szybko odpowiedz była z dnia 24.09.

Jestem ciekaw jak to się dalej potoczy. Bo z tego co wiem tą promocją sobie troszkę klientów 'nałapali'.

Edit: webh ruszyło, ale w panelu mam dalej status: niezapłacone.

Pozdrawiam :)

kikasek: ja potwierdzam wersję polonii... i czy tez wykazuje sie brakiem kultury ? w moim przypadku wyszło sporo wiecej problemów z tym hostingiem: winne byly obie strony.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Szanowni Państwo!

Proszę o infromację które pomogą mi rozwiązać Państwa problemy(np. przez PW). Chwilowo mamy małe problemy z biurem obsługi klienta (problemy te skończą się w ten piątek). Proszę zrozumieć, że robimy wszystko co w naszej mocy, aby wszystkie usługi działały prawidłowo i stabilnie. Wzamian za te problemy gwarantuje wydłużenie obecnych kont o 6 miesiecy i konto MINI na rok za darmo.

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość.

Edit:

W przypadku płatności częstym problemem jest błędny tytuł przelewu.

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

klikasek: ja potwierdzam wersję polonii... i czy tez wykazuje sie brakiem kultury ? w moim przypadku wyszło sporo wiecej problemów z tym hostingiem: winne byly obie strony.

heh, bardziej mi chodziło mi o sposób wypowiedzi, niż sedno sprawy.

żeby nie porzucać kulturalnego zachowania i wypowiedzi na poziomie, nawet w takich sytuacjach

webh.pl - zrezygnowałem 3 miesiące temu z drążenia tematu po tym jak sie okazało że VPSy to nie sa Twoje tylko firmy zdaje się futuro? (ale nei pamietam czy efuturo czy samo futuro), że nie dopilnowąlem części rzeczy (moja wina), że nie bylo powiadomiem z teredo odnośnie opłat, hostingu i innych rzeczy ... - straciłem roczne dane serwisu, licka na DA i z tym sie pogodziłem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ostatnią firmę którą udupiłem jest polwebs.pl , kolejne patałachy. Na szczęscie już nikogo nie naciągną na kasę.

Pozdr.

Takich udupiaczy z brakiem kultury jak Ty, jest na pęczki.

Okej , zgoda poniosło mnie :/ , ale po pewnym czasie i Tobie by pusciły nerwy. Ok 3 miesięcy temu niejaka firma polwebs.pl zrobiła w balona ok 150 osób, ( wiem to z dochodzenia) , sprawa leży na razie w prokuraturze, ja łącznie u nich zamówiłem 3 hostingi po 230zł każdy na rok. I co po miesiącu blokada kont, koleś zwinął biznes, moje dane które był na serwerach poszły się ... nie bede konczyc , by Cie nie urazic :)

Po przejechaniu się na polwebs.pl , zacząłem czytac na temat firm oferujących hosting. Trafiło na webh.pl , nie powiem , nie było chyba osoby która by nie wychwalała tego usługodawcy. Wiec długo się nie zastanawiałem i zamówiłem serwerek, pierwszy miesiąc super, pozniej zaczeły sie klocki tego typu które opisałem w poscie powyżej.

Jeżeli kogoś uraziłem to z góry przepraszam .

A do Pana z webh.pl , odezwę się napewno.

Pozdrawiam

EDIT:

Sprawa tym razem została załatwiona błyskawicznie, widocznie problem z działem obsługi klienta szwankuje, życzę szybkiego powrotu do pełnego funkcjonowania webh.pl

Pozdr.

• 1 miesiąc temu...

Jaki email posiada Webh.pl do kontaku z klientami?

Dostałem kilka maili od Webh.pl ale w zadnym z nich w podpisie nie ma danych kontaktowych: email, tel, itp.

Na te maile nie ma mozliwości zrobić "odpowiedz nadawcy" ponieważ nagłowki mają wycięty adres email nadawcy.

W panelu klienta i DA też brak informacji o jakimkolwiek kontakcie.

Na stonie głównej jest podany: poczta@webh.pl ale dostaje zwrotke ze taki email nie istnieje.

Istnieje jakis support?

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności