Skocz do zawartości

Dobre narzędzia ?

Gość PTC SECURITY SYSTEM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chętnie wejdziemy w dyskusję na temat funkcjonalności każdego z naszych programów.

Pozdrawiam

Enterso

Wojciech Kłodziński

A może zamiast o funkcjonalności powiesz coś o skuteczności Waszych programów? I jeżeli można to poparte przykładami.

Pozdrawiam

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Skuteczność Addera to kwestia jego bazy katalogów.

Jeśli zawierałaby same katalogi działające i to takie bez zabezpieczeń i przede wszystkim KTOŚ by ją sprawdzał raz w miesiącu to by to miało sens.

A tak nie dość, że dziennie muszę ok 50 do niedziałających dodawać to po ustawieniu 150 na dzień, po tygodniu mam 3 BL...

male off top.

Wojciech Kłodziński, kupilem addera 5, mimo ze mialem go przed tym zadarmo.

zeby byc uczciwym.

teraz pisze Pan ze dla tych co kupili addera6 dajecie nowe bazy, a dla tych co kupili addera5 - nie dajecie?

moim zdaniem to niesprawiedliwe, nie?

Mam addera i niedawno zakupiłem publikera.

Moja opinia jest taka, że publiker bije dość mocno addera. Jest też duże przebicie cenowe, na korzyść publikera oraz kilka przydanych funkcji (m.in. podlinkowywanie wpisów). Skuteczność jeśli chodzi o dodawanie do MINI jest większa niż w adderze, metoda manualna jest bardziej przejrzysta i wygodna.

Adder był dobrym narzędziem, ale kilka lat temu. Dziś mi służy tylko i wyłącznie do podlinkowywania wpisów w preclach. Zatem jeśli Adder chce konkurować z publikerem, to twórcy muszą bardzo się wysilić. Dodanie tylko jednego dodatkowego katalogu (np. hurricane) to zdecydowanie za mało. Adder jest też dość ciężkim skryptem.

Plusem Addera w stosunku do publikera, jest natomiast możliwość pobierania adresów katalogów z wyszukiwarek. Więc pobierzemy katalogi, które mogą nie występować na żadnych spisach.

To jest moja opinia i krótkie porównanie tych dwóch narzędzi, widziane oczami klienta.

ja tutaj też jeśli miałbym wybierać adder - publiker wybralbym publikera (który ma jeszcze wady) ale jest naprawdę solidnym narzędziem jak na tak krótki okres czasu po premierze. Już najwękze uszczerbki funkcjonalnosci im zglosilem takze jak to poprawią - to przy wyborze automatu nawet nie ma co sie zastanawiac, bo publiker pewnie tez rozszerzy funkcje o kolejne skrypty.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności