Skocz do zawartości

Portfolio fotografa do oceny

nismo

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo lubię czarny kolor, strona wygląda elegancko i prosto , trafia w moje gusta. Troszkę nie pasują mi te kwiatuszki w tle podstron, na mój gust są odrobinę za mocne i gryzą się z tekstem. Moja ocena 6.5/10 ;) Pozdrawiam

Mi takze sie podoba

generalnie strony z duza iloscia fotek itp dobrze sie oglada jak sa z czarnym lub ciemno szarym tlem, bo niektore inne kolory potrafia popsuc odbior nawet najlepszej fotki (wszelkie oczoje**e pstrokacizny)

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Stronka prosta i intuicyjna, choć nie dawałbym tej animacji na starcie. Jeśli ktoś korzysta z wolnego łącza internetowego to dłużej mu się wczytuje taka strona, a jeszcze co kilka sekund wczytywane są kolejne zdjęcia - obecnie korzystam z tak wolnego internetu i widzę praktycznie tylko pasek ładowania obrazków ;)

Nawiasem mówiąc, taka moja mała sugestia dla stron tego typu: narodziny, małżeństwo, miłość, kobieta i temu podobne to raczej pozytywne tematy, stąd i kolory powinny być "pozytywne" - białe, jasne, świetliste. Czarny jest przygnębiający :P

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i wskazówki. Strony fotografów najczęściej są w kolorystyce białej albo ciemnej bo wtedy zdjęcia wyglądają najlepiej. Nikt nie ryzykuje z innymi kolorami bo może skutecznie zniechęcić do oglądania swojej strony. Co do łącza to rzeczywiście musi być w miarę szybkie - zdjęcia muszą mieć swoją jakość a co za tym idzie wagę aby przyciągnąć potencjalnych klientów.

Wszystko o telefonach Nokia Lumia i Windows Phone

Nie zauważyłem loadera na początku -> faktycznie zdjęcia wczytują się chwilę (pomimo w miarę szybkiego łacza). Wrzuć coś, aby zająć gościa do czasu wczytania wszystkiego.

Dodatkowo przy zakładce kontakt przycisk "wyślij" wychodzi poza ramkę (sprawdź -> mam IE7).

Przycisk Strona Główna powinien kierować na adres domeny, teraz kieruje na plik /index.html

Formularz można wysłać nawet nie wpisując danych, przynajmniej taki jest komunikat.

Wszystkie podstrony mają takie same znaczniki meta i title.

Duży Plus za XHTML Strict 1 validation.

Poza tym ładnie.

ja tam przyznam trochę sie gubiłem

Po wczytaniu glownej strony szukam menu gdzieś w polu widzenia, chwile to trwało az znalazłem po prawej na górze ta mala czcionka pisane ;)

Przydało by się aby logo było tez linkiem do glownej strony , ja mam zwyczaj klikania w takie logo :P

Ogolnie strona bardzo sympatycznie wygląda, co prawda przez chwile myślałem że mi flash zabił komputera ale jakoś sie udało :P

Co do samych zdjęc to kilka fajnych pomysłów mi sie spodobało ;)

rf13, poprawiłem przycisk 'wyślij' w dziale kontakt. Niestety nie mam IE7 żeby sprawdzić. Co do zdjęć na stronie głównej to zmieniłem ich wielkość i powinny ładować się szybciej.

kmiciu, zmieniłem odnośnik index.html na adres strony. Title rzeczywiście jest takie samo ale meta jest różne na kolejnych podstronach. Czy tytuł również należy dywersyfikować?

Maximus Marius, logo podlinkowane. Strona nie jest we flashu. Być może javascript zablokował na chwilę komputer. Zoptymalizowałem kod i teraz galerie powinny ładować się szybciej.

Wszystko o telefonach Nokia Lumia i Windows Phone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności