Skocz do zawartości

Ile może trwać wyjście z filtra (całkowity brak wyników na frazę)

Cyberek

Rekomendowane odpowiedzi

To w takim razie jeszcze jedno pytanie. Gdybym przerzucił z głównej domeny poprzez 301 na subdomena.glownadomena.pl, a glownadomena.pl jest w filtrze, to przeniose moc linkow na subdomene i bede mogl ja pozycjonowac?

Czy najpierw popozycjonowac troche subdomene i dopiero przeniesc 301 z glownej na nia, czy tez moze od razu 301 (pytam pod katem wpadniecia w filtr rowniez na subdomene).

Fotografia Ślubna - Światłem Malowane - profesjonalna fotografia slubna.

• 2 tygodnie później...
Dorzucę moje pytanie w tym temacie: co bardziej się opłaca, 301 czy lepiej czekać na rozpatrzenie wniosku?

O ile wogole rozpatrza... u mnie "rozpatrzyli" szybko, ale nic sie nie zmienilo. W miedzy czasie poprawilem pare bledow i pod koniec miesiaca zglaszam ponownie.

A tym czasem pozycjonuje na inne slowa byle powoli. Na razie nie widze efektu, ale mam nadzieje ze po miesiacu bedzie widac.

Fotografia Ślubna - Światłem Malowane - profesjonalna fotografia slubna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności