Skocz do zawartości

[startup] nowe oblicze miniacza - skrypt na sterydach

Rekomendowane odpowiedzi

czy sa moze jakies jeszcze inne ikonki pagerang, oprocz tych z twoich skorek? Chcialbym je troche zmienic.

Przed chwilą zrobione :D Kilkanaście wersji kolorystycznych, więc powinny pasować do wielu katalogów stron.

mnhrljmdi5qlykqt2caw.png

Napisałem też tutorial, dla osób chcących zrobić swoje własne wskaźniki PR w Inkscape.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...

Wkrótce pojawi się nowa wersja moich modyfikacji oznaczona nr 1.4. Główną zmianą będzie możliwość ustawienia skryptu na katalog "firmowy", dzięki czemu w szczegółach będą widoczne dodatkowe pola teleadresowe (adres, nr telefonu), a także lokalizacja firmy na mapce google.

Na prośbę użytkowników od tej wersji będzie dostępny wygodny aktualizator skryptu (na screenie), aby wygodnie można było przesiąść się z wersji wcześniejszej na najnowszą.

3ta030hngs27yfeg9i.png

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

• 2 tygodnie później...

Jest już dostępny zmodyfikowany miniacz w wersji 1.4. Zapraszam do testowania panelu administracyjnego.

demo_miniacz_468x60.gif

• 3 miesiące temu...

mam poważny problem z tą modyfikacją...

w wersji 1,4 nie działa prawidłowo funkcja SMS Premium lub link zwrotny!

w katalogu mam ustawione:

Link zwrotny dla darmowych wpisów?: obowiązkowy

Link zwrotny dla Premium SMS?: brak

i powyższe ustawienie nie działają :aniolek:

przy wyborze link zwrotny, pojawia się komunikat: "Podaj prawidłowy kod zakupiony przez SMS (jeżeli nie zamieściłeś linku zwrotnego) lub prawidłowy adres do strony, na której zamieściłeś link zwrotny do naszego katalogu."

jak może być tego przyczyna?

pzdr

nafri

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

• 1 miesiąc temu...

Z dniem dzisiejszym pojawiła się nowa wersja skryptu zmodyfikowanego miniacza. Wśród zmian m.in.:

• instalator skórek
  • filtr antyspamowy
  • możliwość ustawienia menu poziomego na górze strony (bądź własnego bloku)
  • efektowny popup na dodatkową reklamę (nieblokowany przez przeglądarki)
  • poprawki wcześniej zauważonych błędów (m.in. podany przez nafri)

Zapraszam do zapoznania się z możliwościami jakie daje nowy panel administracyjny (doszło kilka zmian)

Login i hasło bez zmian: demo

demo_miniacz_468x60.gif

Witam wszystkich.

Zauważyłem iż po dodaniu podkategorii pojawia się info "Dziękujemy za zgłoszenie nowej podkategorii. Postaramy się w jak najkrótszym czasie zweryfikować możliwości dodania jej do naszego katalogu. Aby kontynuować przejdź do"

Informacja jest nie dokończona, zgłaszam do poprawienia.

Pozdrawiam

MSM

Dziękuję za informację, jest to pozostałość po oryginalnym kodzie miniacza. Wieczorem poprawię komunikat widoczny przy sugerowaniu podkategorii.

demo_miniacz_468x60.gif

Melma

nie działa ci opcja 'Możesz także w prosty sposób wybrać podkategorię z listy'

kilkam na kategorię - wchodzi do niej, klikam na podkategorię - i miało kopiować numer do pola wyżej, u mnie na firefoxie nie działa :D nie wiem czy tylko u mnie ale możesz sprawdzić

Poprawione, jakimś cudem nie został przeniesiony plik javascript.js :)

demo_miniacz_468x60.gif

• 2 tygodnie później...

Dostępna jest do pobrania nowa, darmowa skórka do zmodyfikowanego skryptu otwarty.pl mini. W panelu administracyjnym skryptu, w dziale nowości będą także widoczne informacje dotyczące m.in. kolejnych skórek oraz innych dodatków do miniacza. Wkrótce powinny pojawić się nowe przygotowane do pobrania skórki.

demo_miniacz_468x60.gif

• 4 tygodnie później...

Jest jeszcze jeden mały szkopuł, przykład w wersji demo - chodzi o ... Regulamin - The page cannot be found

W trakcie dodawania wpisu Dodaj nową stronę - Akceptuję Regulamin i chcę dodać nową stronę - Regulamin jest ok.

Myślę, że warto opisać jak to poprawić ;)

edytujemy: otwarty_disp/menu_glowne.php

jest:

<li><a href="/inf.html">Regulamin</a></li>

zmieniamy na:

<li><a href="/regulamin.html">Regulamin</a></li>

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

• 3 miesiące temu...

Witam,

Mam postawione dwa katalogi na tej wersji miniacza.

Zauważyłem w nim mały błąd z którym nie potrafię sobie poradzić.

Po wejściu w szczegóły wpisu np: https://www.katalog-stron.viphost.pl/meble-nasz-dom-s73.html środkowy panel jest nieco przesunięty w prawo. Jest to szczególnie widoczne przy opuszczonym głównym banerze u góry.

Może mi ktoś pomóc? bo sam już nad tym trochę siedzę a rezultatu brak :)

pozdrawiam

mcall

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności