Skocz do zawartości

Nabijamy PR

salwek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otoz obstala mi sie wolna domena PR5 i mysle co tu poczac z nia.

Gdzies widzialem na forum lecz nie moge tego teraz znalesc. Chyba Xann (jesli nie to sorki Xann) iz jak otworze subdomeny i przekieruje 301 na glowna to z automatu subdomena dostanie PR1 lub 2.

Napewno padnie pytanie po co ci PR i wyprzedzam pytanie po SWLe ;).

Wiec jak to z tym jest dokladnie ??

Pozdro

Dokladnie :), teraz pytanie bo skojarzylem fakty wiem ze byla wielka hala z tym na SWLach i chyba nawet osoby byly karane za takie PR w systemach.

Jak to teraz wyglada ??

Drugie pytanie to jesli podepne powiedzmy 50 domen pod stronke PR5 dopale kazda ewebem powiedzmy po 600pkt przez 3 mies, co potem jak sciagne przekierowanie czy PR zostanie dalej ??

hejowicz dzieki za linka ;)

Nie zostanie, może zostanie do updatu, pod wpływem 404 też się może wyzerować. Chyba, że chodzi Ci tylko, żeby się właśnie do updatu utrzymał? ale to też różnie bywa.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

No ok ale jak by zrobil tak iz, odpalam 20 subdomen przekierowywuje na domene w momencie kiedy jest update dostaje PR i odpalam u siebie pod kazda bloga + robie loopa pomedzy nimi wiec teoretycznie PR nie powinnien spasc.

Co myslicie o tym?

Witam, otoz obstala mi sie wolna domena PR5 i mysle co tu poczac z nia.
Ja na nich (jesli maja stale bl) wstawie mini-serwisy, ktore nie maja miec duzo ogladanosc (nie chce reczne sprawdzenie G), i linkuje z pr5 do moich waznych stron albo zapleczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności