Skocz do zawartości

brak indeksacji dla pozycjonowanego słowa kluczowego

tomaszko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wiecie co może być przyczyną braku wyświetlania strony w google dla pozycjonowanej frazy? Chodzi mi o stronę główną https://www.i-seeyou.pl dla hasła "agencja reklamowa warszawa". nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że podstrony do których nie kierują żadne linki są wyświetlane gdzieś daleko w tyle (bodajże na pozycjach 180-190 i 330-340 (albo w okolicach) wcale nie pozycjonowane na te zapytanie) a strony głównej brak. Sytuacja utrzymuje się juz od ponad tygodnia.. Dla wyjaśnienie w trakcie FSB strona główna trzymala się na pozycji 21 dla tej frazy.

Na dwie strony mam podobnie, tyle że jestem na 99% pewien, że dostały filtra. Trochę to denerwujące, tym bardziej że pozycjonowane frazy są dość proste.

Dziś zmieniłem treść na stronie głównej na bardziej obszerną i statystyki, do których mam zastrzeżenia (chodzi o kod na stronę). Zobaczymy czy to w czymś pomoże.

jedyny problem jaki mógł sie przyczynić to zmiana niektórych wewnętrznych adresów url na bardziej user friendy z tym że nie odnajduje zadnego związku z akurat strona główną, która ciagle jest i cały czas dostepna. Filtr tylko za co..? za kilka dobrych katalogów dodawanych systematycznie co jakiś czas, czy stopke na tematycznym forum? też raczej odpada.

Dodam że w google webtools pokazuje pod tą frazą 18 pozycję ale wiadomo ze pod tym względem te wyniki to są z kosmosu.

Kod strony jest OK, sprawdzany W3C, metaanalyzerami itp itd, a strona główna poleciała na tą frazę, a właśnie głównie na ta była pozycjonowana.

Może to chwilowo, poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie, jak nie wróci to wtedy napisz prośbę o ponowne rozpatrzenie.

Strona główna wróciła na miejsce:) czyli jednak potrzebna cierpliowść, można zamknąć (przynajmniej na razie;) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności